Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι αναζητείται το άτομο που πέταξε το αντικείμενο, ενώ αφήνει αιχμές για όσα ακούστηκαν για τέλος της καριέρας του Ολαϊτάν. Ανακοίνωση και κατά του αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι
Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη θέση της.

Οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι το βράδυ της Κυριακής η ήττα που υπέστησαν απλώς θα δώσει ώθηση και πάθος για να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

«Το βράδυ της Κυριακής απλά ανέβασε ψηλότερα τον πήχη για όλους στον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός παίρνει θέση και στο περιστατικό της ρήψης του αντικειμένου στο προπονητή του Παναθηναϊκού. Ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει εντολή της διοίκησης να εντοπιστεί το άτομο το οποίο έριξε το χάρτινο ποτήρι, στο οποίο δεν θα επιτραπεί ποτέ ξανά να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Τέτοιες ενέργειες κάνουν μόνο εχθροί της ομάδας μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά και χαρακτηρίζουν «θεατρική» την πτώση του Γιάννη Αναστασίου έδαφος.

Μάλιστα, για το περιστατικό αυτό επισημαίνουν ότι αντίστοιχες ρήψεις αντικειμένων υπήρχαν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο.

Μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός αναφέρεται και στην αντιμετώπιση που υπήρξε από μερίδα του Τύπου στο περιστατικό της λιποθυμίας του Μάιλ Ολαϊτάν και συγκεκριμένα για τον λόγο που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο.

«Μετέδωσαν χθές ότι «πηγές τους» απο το νοσοκομείο μιλούν για το τέλος της καριέρας του Μάικλ παραποιώντας σκοπίμως την αλήθεια. Οι ελεεινοί αυτοί άνθρωποι, επαγγελματίες συκοφάντες, δεν σέβονται ούτε αυτές τις ανθρώπινες στιγμές», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχολιάζει τα παρακάτω σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής:

1. 1. Σε μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά, η ομάδα μας υπέστη μια ήττα η οποία όμως όχι μόνο δεν θα μας αποπροσανατολίσει αλλά θα μας πεισμώσει και θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Το βράδυ της Κυριακής απλά ΑΝΕΒΑΣΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ για όλους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

2. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με εντολή της διοίκησης θα εντοπίσει το φίλαθλο που πέταξε το χάρτινο ποτήρι με το αναψυκτικό στον προπονητή του ΠΑΟ και του έδωσε την ευκαιρία να δώσει θεατρική παράσταση με την πτώση του. Ο συγκεκριμένος προβοκάτορας (και όποιοι άλλοι το επιχειρήσουν στο μέλλον) δεν θα παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι της ομάδας μας στο Καραισκάκης αφού τέτοιες ενέργειες κάνουν μόνο εχθροί της ομάδας μας.

3. Στους «ευαίσθητους» δημοσιογράφους-σχολιογράφους που σχολιάζουν με αποτροπιασμό τη σκηνή της θεατρικής πτώσης του προπονητή του ΠΑΟ, αλλά και στους επίσης «ευαίσθητους» φιλάθλους των άλλων ομάδων, θυμίζουμε απλά πόσα τέτοια ποτήρια προσγειώθηκαν στην πλάτη και στο κεφάλι του κυρίου Μίτσελ στη Λεωφόρο, πόσα στο κεφάλι του Μήτρογλου και πόσα βεγγαλικά με «στιλό» σημάδεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο αλλά και τους αξιωματούχους του αγώνα, στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο. Για να μην ξεχάσουμε και τη φωτοβολίδα (που ενώ είχε στόχο τον Σάμαρη) έκαψε το πόδι του Πράνιτς.

4. Για τους διαιτητές του αγώνα και τα συγχαρητήρια απο τον πάγκο του ΠΑΟ στον πρώτο βοηθό («μπράβο αγόρι μου, έχεις καρύδια») θα πούμε μόνο ότι για μια ακόμα φορά έγινε εμφανές πόσο τους έχει επηρεάσει η γνωστή εκστρατεία διαπόμπευσης τους απο τον σταθμό ΣΚΑΙ και τους δορυφόρους του. Φαίνεται ότι το «Παράγκα και Όραμα» δεν είναι απλά ένα γελοίο τρικ, αλλά μια επιχείρηση κατασυκοφάντησης και έντονης πίεσης που έπιασε τόπο.

Προφανώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τεράστια ομάδα για να ασχοληθεί με το αν δεν ήταν φάουλ η φάση που στην συνέχεια φέρνει το τρίτο γκολ του ΠΑΟ, ή αν ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τους ποδοσφαιριστές Καπίνο και Ζέκα που προκαλούσαν διαρκώς την εξέδρα! Δεν θα σταθούμε ούτε στο ότι ο κύριος Αναστασίου πριν του βάλουν τσιρότα και επιδέσμους (που λίγο μετά, στην Συνέντευξη Τύπου είχαν δια μαγείας εξαφανιστεί) καθύβριζε διαρκώς τον 4ο διαιτητή. Ούτε στις μεγαλοπρεπείς βουτιές των παικτών του ΠΑΟ και του προπονητή τους, με τις οποίες γέλασαν και τα μικρά παιδιά.Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ποδόσφαιρο έχει καταλάβει και πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος και πως σήκωναν τις σημαίες οι βοηθοί του. Απο εμάς δεν θα γίνουν παράπονα ούτε θα διαμαρτυρηθούμε. Αυτά είναι για αυτούς που αισθάνονται μικροί και έχουν «οράματα». Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχουμε ένα όραμα και μόνο. Να γίνεται ο Σύλλογος ολοένα και μεγαλύτερος και γι αυτό το μάθημα της Κυριακής μόνο καλύτερους θα μας κάνει!

5. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε την ατυχέστατη στιγμή με τον Μάικλ Ολαιτάν ο οποίος βρίσκεται στο Metropolitan και είναι ακόμα στο στάδιο των εξετάσεων. Ακόμα και μπροστά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, οι αλήτες του ΣΚΑΙ και η πιο ελεεινή εκπομπή στην Ιστορία της τηλεόρασης μετέδωσαν χθές ότι «πηγές τους» απο το νοσοκομείο μιλούν για το τέλος της καριέρας του Μάικλ παραποιώντας σκοπίμως την αλήθεια. Οι ελεεινοί αυτοί άνθρωποι, επαγγελματίες συκοφάντες, δεν σέβονται ούτε αυτές τις ανθρώπινες στιγμές. Δεν σέβονται ούτε το νεαρό αθλητή και την αγωνία των δικών του ανθρώπων και των ανθρώπων της ομάδας. Μηχανές λάσπης παραδομένες στη χλεύη της κοινωνίας. Δυστυχώς και στα ελληνικά ΜΜΕ υπάρχουν Θωμαίδηδες έτοιμοι να κολυμπήσουν στη λάσπη για να πάρουν μερικά ευρώ απο τα αφεντικά τους. Ο Μάικλ, πρώτα ο Θεός, θα τελειώσει τις εξετάσεις του στο Metropolitan και τις επόμενες μέρες θα γυρίσει στο Ρέντη.

6. Την Κυριακή αλλά και τη χθεσινή μέρα, αποδείχτηκε ότι στις μέρες του καρνάβαλου οι μάσκες πέφτουν πιο εύκολα. Και εκτός απο μέρα καρναβαλιού ήταν και η μέρα που χαμογέλασαν οι πικραμένοι και οι καταπιεσμένοι. Η λύσσα των αντιπάλων του Ολυμπιακού που ντύθηκαν «Παναθηναικοί» για να πανηγυρίσουν, δείχνει για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει η οικογένεια του Ολυμπιακού να είναι μια γροθιά! Μόνοι μας (41) και όλοι τους (37). Και αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν...

7. Προφανώς είναι μάταιο να ασχοληθούμε ξανά με το χυδαίο ιστότοπο gazzetta.gr που στο κεντρικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι της Κυριακής ξεκινούσε το κείμενο με την αναφορά του συντάκτη: «ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ»! Πέραν του ότι ο ανιστόρητος δημοσιογράφος του gazzetta.gr δε γνωρίζει (που να το μάθει άλλωστε; Στο leoforos.gr -της ίδιας ιδιοκτησίας- ή στο σχολείο που δεν πήγε;) ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει κατακτήσει ΕΞΙ πρωταθλήματα αήττητος! Προφανώς είναι μάταιο να ασχοληθούμε με μια ιστοσελίδα που επιλέγει ως «θέμα» της το βίντεο ενός γραφικού γέρου που καθυβρίζει τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ομάδα μας! Είναι μάταιο να ασχολούμαστε με τη σελίδα που διευθύνει ο «Πρασινοφρουρός» Βασίλης Παπαθεοδώρου, αλλά ίσως τελικά πρέπει να σταθούμε στη χουλιγκανίζουσα στάση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που υποτίθεται ότι είναι «αντικειμενική». Ίσως πρέπει κάποια στιγμή να τονιστεί το πως ακριβώς κάνουν προπαγάνδα μέσω «ανώνυμων» σχολίων κάτω απο τα ρεπορτάζ, τα οποία γράφουν οι ίδιοι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας. Αλήθεια, ο Ροδόλφος Οντόνι, ο ιδιοκτήτης της σελίδας -με τη γνωστή σε όλους διαδρομή στα media- και τα στελέχη του ΟΤΕ (που είναι ο βασικός χορηγός της ιστοσελίδας), είναι αυτοί που δίνουν τη συγκεκριμένη γραμμή μίσους κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έχει εξοργίσει τη μισή Ελλάδα; Όπως και να χει, κανείς φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν μπορεί να παρασυρθεί απο την προπαγάνδα τους, ούτε να λερωθεί απο τον οχετό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: