Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Δεν μπόρεσε ο Στέφενς…»

terzanidis
Ο Χρήστος Τερζανίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου» μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ και για την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς. Αναφέρθηκε στον Γιώργο Γεωργιάδη, στον Φερνάντο Σάντος αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όταν ένας προπονητής δεν κολλάει, δεν μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία, αλλά και να περάσει τον τρόπο παιχνιδιού του είναι καλύτερα να αποχωρεί. Δεν μπόρεσε να φτιάξει μια ενδεκάδα από την αρχή της σεζόν. Ήταν πρωτοφανές οι αλλαγές που έκανε. Δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο να χρησιμοποιείς 20 παίκτες. Δεν μπόρεσε να διαχωριστεί το υλικό και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και τα παιχνίδια. Δεν θα βάζουμε γκολ πάντα στο 93ο λεπτό. Μας παράτησε η τύχη κα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Βλέπαμε ποδοσφαιριστές να χάνουν και να μην αντιδρούνε. Στο ποδόσφαιρο δεν παίρνονται τυχαία τα αποτελέσματα .Δεν μπόρεσε ο Στέφενς…».
Για τον Γεωργιάδη: «Γιατί όχι ο Γεωργιάδης; Ξέρει την ομάδα, γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές αλλά και την Ελληνική νοοτροπία και πάνω από όλα έχει παίξει στον ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να προωθήσει ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα αν ο μεγαλομέτοχος θέλει να φέρει έναν έμπειρο προπονητή ας το κάνει, αλά θα πρέπει να έχει το βάρος, που έχει ο ΠΑΟΚ».
Για τον Σάντος: «Πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια από τα σημερινά και τα πήγε μια χαρά. Σήμερα με την οικονομική άνεση που έχει ο ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα. Είναι δοκιμασμένος προπονητής ο κ.Σάντος».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Αυτά τα παιχνίδια δεν τα φοβάμαι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Μην γελιόμαστε με όσα είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε κερδίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απλά σνόμπαρε την Παναθηναϊκό και το πλήρωσε. Πλέον έχει ταρακουνηθεί και θα έρθει στην Τούμπα να διεκδικήσει την νίκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: