Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Η τιμωρία στον Ολυμπιακό δόθηκε στο γήπεδο»

Η θέση του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο ντέρμπι δεν έμεινε ασχολίαστη απ’ τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μιλούν για «παρενέργειες του 0-3» και σημειώνουν ότι «η πραγματική τιμωρία δόθηκε στο γήπεδο».

«Η τιμωρία στον Ολυμπιακό δόθηκε στο γήπεδο»
Τη σκυτάλη της αντιπαράθεσης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Κυριακής πήρε ο Παναθηναϊκός.

Μέσω επίσημης θέσης τους, οι «πράσινοι» καυτηριάζουν την αντίστοιχη του Ολυμπιακού που προηγήθηκε και αφού τη χαρακτηρίζουν προϊόν «παρενεργειών του 0-3», αναφέρουν ότι «η πραγματική τιμωρία δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο».


Πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό έλεγαν τα εξής

«Αν στη διοίκηση του Ολυμπιακού είχαν το θάρρος και τον ανδρισμό να ζητήσουν έστω και μία συγνώμη για όσα (ξανά) έκαναν μπορεί και να μπαίναμε σε δημόσιο διάλογο μαζί τους. Με τις παρούσες συνθήκες και με τις παρενέργειες που τους προκάλεσε το 3-0 είναι χάσιμο χρόνου.

Πάντως, μεταξύ άλλων προκαλεί εντύπωση η επίθεση που κάνουν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή προφανώς με τη στάση της δεν άφησε να θρηνήσουμε θύματα με επανάληψη των γνώριμων εισβολών στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς που…
“διδάσκουν ήθος”.

Την ώρα δε που ολόκληρο το υγιές ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι βέβαιο -με βάση τα γεγονότα - για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού εμφανίζονται “έγκυρα” ρεπορτάζ σύμφωνα με την οποία κάτι τέτοιο θα αποφευχθεί. Σαφώς και τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση η πραγματική τιμωρία δόθηκε στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής ΜΕΣΑ στο γήπεδο και με τη στάση των αντιπάλων μας φαίνεται πως θα κάνει πολλά χρόνια να ξεχαστεί»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: