Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Νίκησε με… 12 παίκτες η Παρί!!

Το κενό της απουσίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο ματς με τη Ρεμς κάλυψε επάξια ο Αϊσά Μαντί. Ο 22χρονος μπακ πέτυχε δύο αυτογκόλ για… λογαριασμό της Παρί, που νίκησε εύκολα 3-0 στο «Παρκ ντε Πρενς».

Νίκησε με… 12 παίκτες η Παρί!
Την δουλειά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έλειπε λόγω τραυματισμού, έκανε ο Αϊσά Μαντί στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Ρεμς. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν εύκολα με σκορ 3-0 στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον 22χρονο αμυντικό των φιλοξενούμενων να σημειώνει δύο αυτογκόλ.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με σκόρερ τον Έντισον Καβάνι (43’). Στο δεύτερο 45λεπτο και με το μυαλό να είναι στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι, η Παρί «καθάρισε» με τη συνδρομή του Μαντί, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεμς στο 48’ και στο 89’.

Έτσι, οι Παριζιάνοι συνέχισαν την παρέλασή τους στην κορυφή, έφτασαν τους 79 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους στους 16 βαθμούς από τη Μονακό, που παίζει την Κυριακή με τη Ναντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: