Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Πάμε για το καλύτερο»

aiginiakos
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιώργος Καρανικόλας. Αναφέρθηκε στα πλέι οφ της Φούτμπολ λιγκ, αλλά και στις αποφάσεις που πάρθηκαν για την σωστή διεξαγωγή τους.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Καρανικόλας:
Για το αν ζητήθηκε να υπάρχουν διαιτητές της Σούπερ λιγκ: “Ζητήθηκε από την ΚΕΔ να αξιολογεί τα παιχνίδια η διοργανώτρια αρχή και κάποια να αξιολογούνται με βάση την σημασία τους. Τρία παιχνίδια από τα τέσσερα, με αξιολόγηση της Φούτμπολ λιγκ”.
Για την αναδιάρθρωση που προτάθηκε: “Είναι μια πρόταση του κ. Καλογιάννη. Συμφωνούμε να μην πέσουν οι τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, γιατί γίνονται ΠΑΕ για λίγους μήνες και μετά διαλύονται. Όμως, είναι ένα θέμα που πρέπει να το αποφασίσει η ΕΠΟ. Είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί στην Γ.Σ. της ΕΠΟ”.
Για τις ώρες που θα γίνονται οι αναμετρήσεις: “Δύο αναμετρήσεις στις 15:30 και δύο στις 18:00. Έχουμε πάρει και μια απόφαση όλα τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου να γίνει ίδια ώρα, πιθανότατα στις έξι”.
Για την πιθανότητα τα παιχνίδια του Αιγινιακού με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου να γίνουν στο γήπεδο της Κατερίνης: “Το αίτημα μας σχετίζεται και με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να γίνουν όλα τα παιχνίδια στο Αιγίνιο. Το παιχνίδι με τον Φωστήρα θα γίνει σίγουρα εκεί, καθώς το γήπεδο της Κατερίνης είναι κλεισμένο. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν στην Κατερίνη Είχαμε αρχικά μια αντίδραση σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει συνέχεια”.
Για τις δυνατότητες του Αιγινιακού: Η ομάδα έχει δυναμική, αξιόλογο προπονητικό τιμ, έμπειρους παίκτες και έναν μεγαλομέτοχο, που κάνει τα πάντα για την ομάδα. Πλέον, ανταποκρίνεται και ο κόσμος. Από την στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ παλεύουμε για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε την… σούμα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: