Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δερμιτζάκης στο Metropolis: «Να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ τον Σαββίδη και τον κόσμο του»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης και δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στον τελικό του κυπέλλου, πως πλέον η ομάδα με τον Γεωργιάδη στον πάγκο, παίζει πιο ορθολογικά και πως ο Δικέφαλος πρέπει να εκμεταλλευτεί δύο πράγματα ώστε να κάνει πιο γρήγορα βήματα προς την κορυφή, την παρουσία του Σαββίδη και την δυναμική του κόσμου του.

Για την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους:

«Όταν ένας προπονητής μένει εκτός δράσεις δεν είναι ότι καλύτερο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και να περιμένουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Για την καλή πορεία, της πρώην ομάδας του, του ΟΦΗ:

«Περίμενα την καλή πορεία του ΟΦΗ. Η ομάδα από το καλοκαίρι είχε δύο στόχους. Την οικονομική εξυγίανση και να παραμείνει στην κατηγορία. Στην αρχή της σεζόν τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, δεν είχαμε και τύχη. Αν προσθέσουμε ότι βρίσκεται και στους τέσσερις του κυπέλλου και με βάσιμες ελπίδες ακόμα και για τον τελικό, είναι πολύ πετυχημένη η σεζόν».

Για τον Πανθρακικό:

«Συνέχισε μια πάρα πολύ καλή πορεία από πέρυσι. Εμένα προσωπικά δεν με εκπλήσσει γιατί ξέρω τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν η ομάδα πλαισιώνεται με καλό προπονητή και παίκτες τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Ήρθαν παίκτες που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Σε βοηθάει η ομάδα να εργασθείς καλά. Ο Πανθρακικός εδραιώνεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

«Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δίνει την δυνατότητα να μην υπάρχει κάποιο αβαντάζ. Ένα πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός σαν νικητής, όμως ο ΠΑΟΚ με το εκτός έδρας γκολ και την πίεση του κόσμου έχει μεγάλες πιθανότητες να βρίσκεται στον τελικό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα στο οικονομικό κομμάτι και σε αυτό της οργάνωσης. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει καλύτερα από την εποχή Στέφενς. Η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους της , να κατακτήσει το κύπελλο και να συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει καθυστερήσει να κάνει βήματα προόδου:

«Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρέπει να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Υπάρχουν άνθρωποι ώστε να οργανώσουν την ομάδα. Το ζητούμενο είναι ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τον Σαββίδη και δεύτερον την δυναμική του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο, αρκεί να υπάρχει πλάνο».

Για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος:

«Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής, έχει την καλύτερη ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει εύκολα την δεύτερη θέση. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην ουρά. Ο υποβιβασμός που Άρη είναι μεγάλη απώλεια για το πρωτάθλημα και εύχομαι να επιστρέψουν σοφότεροι». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: