Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Απαιτείται ενημέρωση»

xaitoglou
Ο Νίκος Χαΐτογλου μέλος της «Ημίθεος Συμμετοχών» μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα διοικητικά του Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Και εγώ και ο κ.Υψηλάντης είμαστε μέλη της «Ημίθεος Συμμετοχών». Ο κ.Καράογλου είναι ο εμπνευστής της ιδέας αυτής, και αυτό που ζητήθηκε από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο σήμερα είναι μια συνάντηση για να υπάρξει μια ενημέρωση, κατά κύριο λόγο σε ότι αφορά τον φάκελο της αδειοδότησης. Ζητήσαμε να έχουμε μια ενημέρωση για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει για τον φάκελο που κατατέθηκε. Είναι ένα θέμα το οποίο έχει «πονέσει» τον Ηρακλή αρκετά.
Είναι καλό οι 15 αυτοί άνθρωποι που είναι μέλη της «Ημίθεος Συμμετοχών» και έχουν βάλει τα χρήματα τους , να έχουν μια ενημέρωση. Η ενημέρωση βέβαια δεν μπορεί να υπάρχει γιατί πέντε μέλη από την επιτροπή παραιτήθηκαν μετά την «γκάφα» ολικής την οποία κάνανε και στην ουσία εξέθεσαν και την «Ημίθεος Συμμετοχών». Θεώρησαν ότι τέτοια ζητήματα σημαντικά όπως είναι η αλλαγή ενός προπονητή, δεν θα πρέπει να γίνεται θέμα στην ολομέλεια της «Ημίθεος» αλλά θα πρέπει να γίνεται σε συνάντηση και συνεννόηση με τον κ.Παπαδόπουλο. Αυτά τα πράγματα είναι λάθος  διότι η ουσία της κίνησης ήταν να μπορέσουμε να απεμπλέξουμε τον κ.Παπαδόπουλο από τα καθημερινά , διαδικαστικά που αδυνατούσε να κάνει».
Για το ότι δεν ξεκαθαρίζονται οι ρόλοι: «Δεν υπάρχουν ρόλοι. Η «Ημίθεος» αποτελείται από 15 ανθρώπους. Αυτοί προσπαθούνε να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα, για να μείνει ζωντανή η ομάδα. Προφανώς όταν μαζευτούν αυτά τα χρήματα δεν θα δοθούν στον κ.Παπαδόπουλο αλλά θα διατεθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα».
Για το ποιες είναι οι σχέσεις των «15» μετά την «γκάφα» με τον Όγιος: «Από τους «15» μόνο ο κ.Δόβελος ήταν μέσα σε αυτούς, οι άλλοι δεν ήταν στην «Ημίθεος Συμμετοχική» προσφέροντας χρήματα. Για τον κ.Δόβελο θεωρώ ότι παρασύρθηκε και κατάλαβε το λάθος του ,όπως άλλωστε δήλωσε και ίδιος. Δεν έχω κανένα θέμα πάνω σε αυτό».
Για το που θα βρεθούν χρήματα: «Υπάρχουν κάποια χρήματα τα οποία είναι να έρθουν στο σύλλογο και ο κ.Παπαδοπουός πρέπει να τα διεκδικήσει με κάθε τρόπο και γρήγορα. Πρέπει να διεκδικήσει τα χρήματα, να έρχονται με ταχύτερο ρυθμό από την Φούτμπολ Λιγκ. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις για το τι θα κάνει ο κ.Παπαδόπουλος. Εμείς προσπαθούμε, στο προηγούμενο ματς με την Ζάκυνθο οι ανάγκες της ομάδας της μετακίνησης και της διαμονής, καλύφθηκαν από ένα καινούργιο  μέλος της «Ημίθεος Συμμετοχών». Ο καθένας από εμάς προσπαθεί πάρα πολύ με τον τρόπο του. Ο καθένας με τις δυνατότητες του κάνει ότι μπορεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: