Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Κρεμάει» τα γάντια του ο Σένι!!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Ροτζέριο Σένι στα 41 του χρόνια. «Στο τέλος της χρονιάς σταματάω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας.

«Κρεμάει» τα γάντια του ο Σένι
Στο τέλος της χρονιάς θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Ροτζέριο Σένι!

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Σάο Πάολο έκανε γνωστό με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο παρόλο που στα 41 του χρόνια νιώθει ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει:

«Στο τέλος της χρονιάς σταματάω, όχι μόνο από τη Σάο Πάουλο αλλά και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Νιώθω καλά παρά το γεγονός πως έχω κάποιες ενοχλήσεις, που υπάρχουν πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό 2014» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο «Θρύλος» της βραζιλιάνικης ομάδας έχει 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο και ένα Παγκόσμιο Συλλόγων.

Συν τοις άλλοις, έχει σκοράρει 112 φορές , καθώς ήταν εξαιρετικός σε εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι, ενώ με τη «σελεσάο» αγωνίστηκε 16 φορές από το 1997 έως το 2006 και ήταν στην αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και Νότιο Κορέας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: