Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Ανοικτούς λογαριασμούς έχει αφήσει το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό και ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός που είναι δανεικός από την Σπάρτακ Μόσχας μίλησε στη Nova για την πορεία του «Δικεφάλου» του Βορρά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στάθηκε και στο μέλλον του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά αυτόν τον αγώνα. Στη συνέχεια καταφέραμε να σκοράρουμε και να μειώσουμε σε 2-1, ένα σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο, ψυχολογικά βρεθήκαμε υπό μεγαλύτερη πίεση από τη στιγμή που μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά από τα θετικά σημεία που μπορούμε να σημειώσουμε γι' αυτήν την αναμέτρηση μετά την ολοκλήρωσή της είναι το ίδιο το αποτέλεσμα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παλέψουμε για την πρόκριση, στην αναμέτρηση που θα γίνει εδώ κόντρα στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα. Έχουμε ενενήντα λεπτά για να προσπαθήσουμε να κατοχυρώσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να προκριθούμε στον τελικό».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο να κερδίσει εκτός έδρας ματς:

«Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Για παράδειγμα ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν διαφορετικός. Καταφέραμε να σημειώσουμε τρία γκολ σχετικά γρήγορα. Στη συνέχεια δεχτήκαμε τρία -θα έλεγα μάλλον ανόητα- γκολ, δυο από στημένες φάσεις κι ένα από πέναλτι, συνεπώς ήταν διαφορετικό. Αλλά νομίζω πως κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε ένα μεστό, ένα καλό παιχνίδι που μας έδωσε ένα αποτέλεσμα το οποίο μας επιτρέπει να σκεπτόμαστε την πρόκριση και τη συνέχεια στο θεσμό».

Για την κατάσταση της ομάδας ψυχολογικά και σωματικά μετά από τα σερί παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Και στους δυο τομείς θεωρώ πως είμαστε πολύ καλά. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό και δύσκολο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο αυτήν την Κυριακή και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, οπότε σε κάθε περίπτωση προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε καλύτερα δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να κατοχυρώσουμε την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση».

Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε:

«Δεν υπάρχουν πολλά που να μπορώ να πω επ' αυτού. Σε κάθε περίπτωση, τον Ιούνιο θα πρέπει να επιστρέψω στη Μόσχα, επειδή έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τη Σπάρτακ. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ νιώθω πολύ άνετα, νιώθω πολύ καλά καθώς η ομάδα μου συμπεριφέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τους δυο συλλόγους, αν δηλαδή μπορούν να βρουν μεταξύ τους λύση. Νομίζω πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κοιτάξουν το καλύτερο για τις ίδιες, την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Σε ότι έχει να κάνει με μένα, θέλω να επαναλάβω πως νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ άνετα και πως η ομάδα μου συμπεριφέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μένει να δούμε αν οι δυο ομάδες μπορούν να φτάσουν σε μια ικανοποιητική λύση για όλους», ανέφερε ο 29χρονος στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: