Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι παίκτες-κλειδιά για την ενίσχυση!!

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει υπάρξει συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν, με τις υποθέσεις του Κάμπελ και του Βαλντές να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Οι παίκτες-κλειδιά για την ενίσχυση
Μετά το τέλος της σεζόν θα γίνει κουβέντα για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, αφού αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και άλλα δύο ματς για το Κύπελλο, εφόσον η ομάδα περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι προσηλωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν παρακολουθήσει από την αρχή της σεζόν την πορεία των δανεικών ποδοσφαιριστών τους.

Εκτός από τους πολλούς νεαρούς, σε άλλες ομάδες παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους οι Γιαννιώτης, Ντιελνά, Καραγκούνης, Λεάντρο, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Ντε Βινσέντι, Ιμπραΐμ, Κάταϊ, Κολοβός, Λυκογιάννης, Πίνο, Τάτος, Βλαχοδήμος, Γιαταμπαρέ, Διαμαντάκος και Ιωαννίδης.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην θερινή μεταγραφική ενίσχυση θα παίξει το αν θα μείνουν στο Λιμάνι ο Κάμπελ, όπως και ο Βαλντές. Τα πράγματα για τον Παραγουανό φαίνεται να είναι πιο απλά, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την Αλ-Τζαζίρα.

Για τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό είναι πιο δύσκολα, αφού ανήκει στην Άρσεναλ και αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωσή του. Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Φενερμπαχτσέ και η Γαλατασαράι ενδιαφέρονται για τον διεθνή άσο και, μάλιστα, φέρονται διατεθειμένες να δώσουν αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους Λονδρέζους πριν εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από τους άλλους συλλόγους και εκτιμούν πως αν δεν επιστρέψει στους «κανονιέρηδες», τότε θα αγωνίζεται και του χρόνου με τα ερυθρόλευκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: