Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Βδέλλα» η Μπαρτσελόνα!! (video)

Δεν... ξεκολλάει απ’ την Ατλέτικο με τίποτα. Με σβηστές τις μηχανές και πρωταγωνιστή τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της... υποβιβασμένης Μπέτις και παραμένει σε απόσταση βολής απ’ την κορυφή.

«Βδέλλα» η Μπαρτσελόνα (video)
Δεν φόρτσαρε, αλλά δεν χρειάστηκε και να το κάνει. Με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις και να φτάνει τα 25 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-1 της Μπέτις και... απάντησε στη νίκη της Ατλέτικο. Μείωσε στο πόντο ο καταλανικός σύλλογος που συνεχίζει να βλέπει... μαδριλένικη πλάτη.

Μόλις στο 14’ τα πράγματα απλοποιήθηκαν, με τον «Λέο» απ’ την άσπρη βούλα να ανοίγει το σκορ για τους Καταλανούς, σε ένα «Καμπ Νου» που... έβραζε και λόγω FIFA, μετά την απαγόρευση μεταγραφών. Οι φίλοι του συλλόγου θέλησαν με το εν λόγω πανό να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την απόφαση. «Δεν αγγίζεται η Μασία» το μήνυμά τους.

inner

Στο δεύτερο μέρος ο Τσάβι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το δοκάρι τον σταμάτησε. Στο 67’ ωστόσο τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν, όταν ο Φιγκέρας πέτυχε ένα... ωραίο αυτογκόλ για το 2-0 της Μπάρτσα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ρούμπεν Κάστρο έκανε όμορφη ενέργεια κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας (κι ενώ ο Πίντο λίγο νωρίτερα είχε κάνει μεγάλη επέμβαση), ωστόσο ο Μέσι στο 86’ πήρε το ριμπάουντ από δικό του χαμένο πέναλτι και έγραψε τον επίλογο στο ματς για το 3-1, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν κι άλλα καλά σουτ προς το τέλος για ακόμα ένα γκολ, όμως είτε έφευγαν άουτ, είτε σταματούσαν στο δοκάρι, όπως αυτό του Αλέξις.


Highlights & All Goals ~ Barca vs Betis 3-1 05... από bruceblack0106


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: