Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τζελέπης στο Metropolis: «Πρέπει να υπάρξει συναίνεση στη Σούπερ Λίγκα»

Για την επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αλλά και τις θέσεις του Πανθρακικού μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για όσα διημείφθησαν μεταξύ των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και αναφέροντας ότι στο τέλος επικράτησε κλίμα συναίνεσης.

«Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που ήταν παρόντες Αλαφούζος και Μαρινάκης. Πάνω στην κουβέντα υπήρξαν μικροεντάσεις, αλλά οι ψυχραιμότεροι και κυρίως ο κ. Μώραλης ηρέμησαν τα πνεύματα. Όταν μιλάμε για Ολυμπιακό με Παναθηναϊκό τα πνεύματα είναι οξυμένα. Ο κ. Βρύζας ανέφερε το θέμα της διαιτησίας, από πλευράς Ολυμπιακού ειπώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι από τον Ολυμπιακό παραδέχθηκαν ότι έπρεπε να αποβληθεί και παίκτης της ομάδας τους. Γενικά ήταν μια πολύ καλή συνεδρίαση και το κλίμα στο τέλος ήταν συναινετικό. Εμείς ως εκπρόσωποι των άλλων ομάδων δεν είμαστε μαριονέτες, αλλά όταν υπάρχουν κόντρες για τη διαιτησία και επί προσωπικού, εμείς δεν παίρνουμε θέση», είπε αρχικά ο πρόεδρος των Κομοτηναίων και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το θέμα των ξένων αρχιδιαιτητών:

«Αν είναι για το καλό…»

«Δεν ξέρω αν θα λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλό να γίνει, για να υπάρξει συναίνεση. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης στους Έλληνες, αλλά είναι μια λύση για να μην κλονίζεται συνέχεια η εμπιστοσύνη από Κυριακή σε Κυριακή. Εμείς ως Πανθρακικός δεν έχουμε συμμετάσχει σε ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες. Αν είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ας συναινέσουμε σε αυτό».
Για το θέμα των δανεικών, τέλος, αλλά και την τοποθέτηση του αθλητικού εισαγγελέα, κ.Λακαφώση περί οργανωμένου εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, ο. κ. Τζελέπης υπογράμμισε: «Το θέμα των δανεικών είναι παγκόσμιο. Η δικά μας ομάδα δεν έχει δανεικούς, αλλά ίσως του χρόνου αποκτήσει. Ο πρόεδρος της Λίγκας μας είπε να φέρουμε προτάσεις. Τη δήλωση του κ. Λακαφώση δεν την ξέρω, αλλά υποθέτω ότι αν ισχύουν θα υπάρξουν και διώξεις. Εμείς αν γνωρίζαμε ότι υπάρχει οργανωμένο έγκλημα δε θα υπηρετούσαμε το ποδόσφαιρο».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: