Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εμπόδια, αλλά και πίστη για Αμπέντ!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Μεχντί Αμπέντ, αλλά οι «πράσινοι» δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Ποιο το πλάνο δράσης.

Εμπόδια, αλλά και πίστη για Αμπέντ
Ο Μεχντί Αμπέντ έχει πείσει πλέον άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την αξία του και η επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν είναι δεδομένη, όσο και αμοιβαία. Ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους «πράσινους», αλλά κυρίως από τη Νιούκαστλ, που διατηρεί και τα δικαιώματά του.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει εδώ και μέρες επαφές με τον αγγλικό σύλλογο, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι απλά. Κάποιες πηγές θέλουν τη Νιούκαστλ να επιθυμεί τη συμμετοχή του Αμπέντ στην καλοκαιρινή της προετοιμασία για να αποφασίσει στη συνέχεια την τύχη του, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως σε κάθε περίπτωση θα είναι δύσκολο να τον αφήσει ελεύθερο.

Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, δεν χάνουν την πίστη τους. Θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τον Αλγερινό μέσο με μία πρόταση α λα Μπεργκ, δηλαδή να αποκτήσουν τα δικαιώματά του ως ελεύθερου ή με ένα μικρό αντίτιμο αφήνοντας ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στη Νιούκαστλ (ο Σουηδός φορ αποκτήθηκε ελεύθερος από το Αμβούργο, που όμως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 45%) ή στη χειρότερη περίπτωση να επεκταθεί ο δανεισμός του για έναν ακόμη χρόνο.

Το πρόβλημα είναι πως αν η Νιούκαστλ επιμείνει στη συμμετοχή του Αμπέντ στην καλοκαιρινή της προετοιμασία, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να ελπίζει σε πιθανή παραμονή του στις τάξεις του νωρίτερα από τα μέσα ή τέλη Ιουλίου και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να γνωρίζουν το ταχύτερο δυνατό τι θα συμβεί στην υπόθεση αυτή για να κινηθούν για πιθανό αντικαταστάτη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: