Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Βλέπει» Σάντος η Πόρτο!!

Μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο μετά το Μουντιάλ στη Βραζιλία είναι ο Φερνάντο Σάντος, όπως γράφει η SportDay.

«Βλέπει» Σάντος η Πόρτο
Την ώρα που στην ΕΠΟ αναζητούν τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, εκείνος φέρεται να κοντά στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του να εργαστεί ξανά σε σύλλογο.

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που φημολογείται ότι εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού, αφού σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως υπάρχει και άλλη ομάδα που… καλοβλέπει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στις αρχές της εβδομάδας ο ομοσπονδιακός τεχνικός δέχθηκε μία κλήση από την πατρίδα του και ενημερώθηκε πως είναι μεταξύ των υποψηφίων για να καθίσει στον πάγκο της Πόρτο την επόμενη σεζόν.

Ποιος τον ενημέρωσε; Δεν ήταν άλλος από το δεξί χέρι του προέδρου των «δράκων», Πίντο ντα Κόστα, ο Αντέρο Ενρίκε. Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ακόμα και αν η Πόρτο κατακτήσει το Europa League ο Λουίς Κάστρο θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Σάντος να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα να δουλέψει ξανά στη χώρα του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: