Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Γιαννακοπούλου στο Metropolis: “Στόχος να συγκεντρωθούν 50 τόνοι τρόφιμα”

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε η νομική σύμβουλος και μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του ερασιτέχνη να συγκεντρωθούν τρόφιμα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, με αφορμή την συμπλήρωση των 88 ετών ζωής του “ημέρα ΠΑΟΚ” και τόνισε πως ο Δικέφαλος είναι από τους λίγους υγιείς συλλόγους στην Ελλάδα και ότι δεν έχει χρέη στο δημόσιο. Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται την Κυριακή (6/4) έξω από την Τούμπα και το "Παλατάκι".

Για την πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και αποφάσισε να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο, προσφέροντας κοινωνικά. Είναι μια δράση που γίνεται τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να την συνεχίσουμε, ώστε να μαζευτούν ακόμα περισσότερα τρόφιμα. Φέτος έχουμε σκοπό να ξεπεράσουμε τους πενήντα τόνους τρόφιμα. Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εργαστεί για αυτόν το σκοπό”.

Αν τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται δίνονται στην Μητρόπολη:

“Ναι, γίνεται μια συνεννόηση με τις Μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης και ανάλογα με τις ανάγκες γίνεται και ο καταμερισμός”.

Για τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα λίγο σωματεία που είναι οικονομά δυνατά. Πολλά σωματεία υποβιβάζονται από τα χρέη κάτι που δεν αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα λίγα σωματεία που δεν οφείλουν στο δημόσιο.”

Για την ΚΑΕ και τον ΤΑΠ:

“Η ΚΑΕ είναι σε κατάσταση οικονομικής εξυγίανσης και στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα είναι πιο δυνατή. Και στο βόλεϊ τα πράγματα πηγαίνουν καλά και νομίζω ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα”. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: