Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αγγέλου: «Μπορούν να πάρουν την πρόκριση»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα συναντήσουν στον δρόμο τους για το final-4 την Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, τονίζοντας πως έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Αγγέλου: «Μπορούν να πάρουν την πρόκριση»
Την πεποίθησή του πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός μπορούν να παλέψουν για μια θέση στο final-4 εξέφρασε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός της Εφές, μιλώντας στη Nova μετά την ήττα απέναντι στους «ερυθρόλευκους», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «αιώνιοι» αλλά και στη μάχη που θα γίνει για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Το μπάσκετ σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν σε άλλα αθλήματα. Οι δύο ομάδες έχουν αβαντάζ επειδή δεν είναι τα φαβορί για την πρόκριση και μπορούν να τη διεκδικήσουν με μεγαλύτερη ηρεμία»

Για τη δουλειά του στην Εφές και την αποχώρηση του Πλάνινιτς: «Η Εφές δεν είναι ακόμη ομάδα Αγγέλου. Έρχονται παίκτες και έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Είχε σπασμούς στη μέση και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Για τη μάχη στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Βλέπετε την Μπάνβιντ του Ιτούδη η οποία έχει μια εξαιρετική παρουσία. Θα δούμε στο final-4 τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: