Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Παράσχος: «Μας… ανεβάζει η Τούμπα»

Σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Γιώργος Παράσχου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Παράσχος: «Μας… ανεβάζει η Τούμπα»
Σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Γιώργος Παράσχου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Μάλιστα ο προπονητής του Ατρομήτου επεσήμανε ότι οι παίκτες του ανεβαίνουν ψυχολογικά από τέτοιες ατμόσφαιρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Φτάνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και παίζετε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα ματς που έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πως το περιμένετε;

«Εμείς δε θα σταθούμε στο γεγονός ότι είχαν παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη και ενδέχεται να είναι κουρασμένοι. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλές λύσεις και πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές. Άρα μπορεί να αλλάξει και να φρεσκάρει την ομάδα του. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό περιμένουμε μία γεμάτη Τούμπα, ένα γήπεδο το οποίο όταν είναι γεμάτο γίνεται πραγματικό καμίνι και βοηθάει πάρα πολύ τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα το ευχάριστο είναι ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο το οποίο όμως εμάς δε θα μας επηρεάσει. Είμαστε μια ομάδα έμπειρη κι επειδή έχουμε και μια καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ πιστεύω να την διατηρήσουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής. Δε θα σταθούμε ούτε στις δύο απουσίες που θα έχουμε (σ.σ. Ταυλαρίδης, Πίτου) και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό και μακάρι να είμαστε εμείς η ομάδα που θα κερδίσει ή τουλάχιστον που δε θα χάσουμε ώστε να διατηρήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ».

Τον τρόπο τον ξέρετε, θα είναι τα προηγούμενα ματς που δώσατε στην Τούμπα οδηγοί για αυτό το παιχνίδι;

«Οι παραδόσεις παίζουν κάποιον ρόλο αλλά πρέπει να σταθούμε στο συγκεκριμένο ματς και να ξεχάσουμε το τί κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και παίκτες από τα προηγούμενα χρόνια και είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε».

Ο Ατρόμητος μπορεί να πάει και να είναι τόσο επιθετικός όσο στην πλειοψηφία των αγώνων του ώστε να πάρει αυτό που θέλει;

«Εμείς δε θα αλλάξουμε το στιλ παιχνιδιού μας και τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε είτε με μικρούς είτε με μεγάλους αντιπάλους. Έτσι θα πάμε και στην Τούμπα. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας πηγαίνει και δεν μπορούμε να αλλάξουμε στα τελευταία παιχνίδια και ενόψει play off. Όπως ξεκινήσαμε την χρονιά έτσι θα την τελειώσουμε».

Η ένταση του συγκεκριμένου γηπέδου μπορεί να λειτουργήσει και θετικά για την δική σας ομάδα;

«Πάντα θετικά επιδρά. Οι ποδοσφαιριστές χαίρονται όταν βλέπουν γεμάτα γήπεδα και υπάρχει κι αυτή η ατμόσφαιρα της Τούμπας, γιατί ο κόσμος εκεί δημιουργεί διαφορετική ατμόσφαιρα από όλα τα γήπεδα. Στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις. Δεν θα τους επηρεάσει τους παίκτες μας, ίσα ίσα ψυχολογικά θα τους ανεβάσει πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: