Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Ασπρόμαυρη» έκπληξη για Στοχ!!

Έφεση κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον Μίροσλαβ Στοχ αναμένεται να καταθέσει ο ΠΑΟΚ, στον οποίο παρουσιάζονται έκπληκτοι για τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων.

«Ασπρόμαυρη» έκπληξη για Στοχ
Την έκπληξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η ποινή των δύο αγωνιστικών στον Μίροσλαβ Στοχ για την «βίαιη απώθηση» αντιπάλου στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, όμως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώθηκε για την ποινή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο Βίτορ (στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα) είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ένταση, γνωρίζοντας πως θα απορριφθεί για τυπικούς λόγους, καθώς οι εφέσεις συζητούνται για ποινές των τριών αγωνιστικών και άνω.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το γεγονός πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Πρόκειται για οκτώ παίκτες που βρίσκονται στο όριο τιμωρίας για έναν ή δύο αγώνες. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις από τους πέντε ακραίους μπακ κινδυνεύουν άμεσα. Σκόνδρας, Σπυρόπουλος και Λίνο έχουν τρεις κίτρινες και ο Κίτσιου είναι στις έξι. Πρόβλημα έχουν και οι κεντρικοί αμυντικοί Βίτορ, Ινσαουράλντε, που επίσης έχουν από τρεις κάρτες.

Στη μεσαία γραμμή, Κατσουράνης και Λάζαρ έχουν έξι κάρτες και στην επόμενη χάνουν δυο αγώνες.

Εν τω μεταξύ, τις τρεις κίτρινες έφτασαν στο Κύπελλο ο Κάτσε και ο Αθανασιάδης, οι οποίοι αν δουν άλλη μία στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τότε θα απουσιάσουν ενδεχομένως από τον τελικό της διοργάνωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: