Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Φρου-φρου… κι αρώματα η Σίτι!!

Με τη βοήθεια σφυριγμάτων… μύρισε κορυφή στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι! Παρά το εύρος του σκορ, οι «πολίτες» χρειάστηκαν διαιτητικά σφάλματα για να φτάσουν στο 4-1 επί της Σαουθάμπτον.

Φρου-φρου… κι αρώματα η Σίτι (video)
Ίσως δεν το χρειαζόταν. Ίσως να τα κατάφερνε ούτως ή άλλως. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε (και) τη βοήθεια της διαιτησίας για να πλησιάσει στην κορυφή της Premier League.

Απέναντι στην ποιοτική Σαουθάμπτον, οι «πολίτες» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μ’ ένα τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι -που κέρδισε ο Τζέκο και αξιοποίησε ο Τουρέ στο 3’.

Όταν, δε, οι «άγιοι» απάντησαν με το ίδιο νόμισμα στο 37’ (ο Λάμπερτ εξαργύρωσε πέναλτι που πήρε ο Κορκ απ’ τον Ζαμπαλέτα), την έπαθαν και… απ’ το βοηθό. Διότι εκείνος δεν είδε το κραυγαλέο οφσάιντ του Σίλβα, πριν σερβίρει το προβάδισμα στον Νασρί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Αυτό ήταν. Η Σαουθάμπτον κατέρρευσε. Δέχθηκε και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα, όταν ο Τζέκο αξιοποίησε όμορφη σέντρα του Κολάροφ. Και όχι μόνο δεν μπόρεσε στο β’ μέρος ν’ ανατρέψει την κατάσταση, αλλά υπέστη και… εντυπωσιακή ήττα (με τον Γιόβετιτς να γράφει το 4-1 στο 81’).

Κάπως έτσι, η Σίτι πέρασε με στιλ στη δεύτερη θέση (ενόψει και του ματς της Τσέλσι με τη Στόουκ). Και διατηρώντας το δικαίωμα να πάει και για ισοπαλία την επόμενη βδομάδα στο «Άνφιλντ» (σ.σ. είναι έναν πόντο πίσω απ' τη Λίβερπουλ αλλά έχει κι ένα ματς λιγότερο) θα ελπίζει παράλληλα σε γκέλα των «κόκκινων» αύριο στη δύσκολη έδρα της Γουέστ Χαμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: