Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Με Σισοκό στον… «τελικό»

Ευχάριστα νέα για τον Ράτκο Ντόστανιτς στην προπόνηση της Βέροιας την Παρασκευή. Ο Σέρβος είδε τον Σισοκό να προπονείται και θα τον έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο.

Με Σισοκό στον… «τελικό»
Χαρούμενος θα πρέπει να αισθάνεται ο Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς είδε τον Σισοκό να προπονείται κανονικά την Παρασκευή.

Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του με ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη, καθώς αν δε νικήσει η ομάδα της Ημαθίας, θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League.

Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο, η «Βασίλισσα του Βορρά» θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τραπ και Σιόντη, οι οποίοι ακολούθησαν για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας και Αμαραντίδης εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Τέλος , το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασίας της Βέροιας και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας, η οποία και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο προκειμένου οι παίκτες να μείνουν προσηλωμένοι στο ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: