Σάββατο 5 Απριλίου 2014

«Ο Όγιος παίρνει 12.000»

dovelos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Γιάννης Δόβελος, που είναι μέλος της “Ημίθεος Συμμετοχών” στον Ηρακλή. Αναφέρθηκε στις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, αλλά και στο θέμα του Όγιος.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Δόβελος στον ArenaFM 89,4:
«Χρήματα δεν έβαλα μόνο εγώ, έβαλε και ο κ. Υψηλάντης και ο κ. Χαΐτογλου, αλλά και ο κ.Νίκου, ο οποίος ήταν στην πενταμελή επιτροπή. Δεν είχε βάλει χρήματα ο κ.Ιωακειμίδης, ο  οποίος εκπροσωπούσε τον κ. Αντωνέλη. Ο τελευταίος έβαλε γύρω στα 125.000 ευρώ, όχι στην «Ημίθεος», αλλά προγενέστερα. Επίσης, ο κ. Πετρίδης που μετείχε στην επιτροπή, προτάθηκε από τον κ.Γεράνη ως εκπρόσωπος του, διότι αυτός έβαλε χρήματα, αλλά δεν είχε χρόνο ,καθώς ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές. Σε τελική ανάλυση, πάντως, δεν νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία για το ποιος έβαλε ή όχι χρήματα».
Για την αποκαλούμενη και «γκάφα», στο θέμα με τον Όγιος: «Εκ του αποτελέσματος, δεν ήταν σωστή η κίνηση μας. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ‘ηλεκτροσόκ’, γιατί μας ταρακούνησαν τα δύο ατυχή αποτελέσματα και μας έπιασε κρύος ιδρώτας μήπως ο Ηρακλής δεν καταφέρει να βγει στα πλέι οφ. Τελικά δεν πέρασε η απόφαση μας, ο κ. Όγιος είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αποδεκτός από τον κόσμο, κυρίως συναισθηματικά, γιατί στήριξε την ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες. Δέθηκε με τον κόσμο, αλλά και με τους φιλάθλους. Φάνηκε ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση.
Κανονικά έπρεπε να ενημερωθούν όλοι της κίνησης, αλλά ο χρόνος έτρεχε, πίεζε και έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Εμάς μας πίεζε και ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος ήθελε να κλείσει το ‘deal’ με τον κ.Γαλανό. Μας είπε ότι ο κ. Γαλανός ήθελε να φέρει δικό του προπονητή. Αν ισχύει αυτό ή όχι δεν το ξέρω, εγώ σας μεταφέρω τι μας είπε ο κ. Παπαδόπουλος, που δεν ήθελε τον Όγιος».
Για τις δηλώσεις Όγιος: «Όλοι το καλό του Ηρακλή θέλουμε, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ όταν ο κ. Όγιος βγήκε και άρχισε να λέει διάφορα. Ξαφνικά αυτός αγάπησε τον Ηρακλή, ενώ μέχρι πρότινος δεν τον ήξερε καν! Και είπε εμάς προδότες. Ήταν μια πολύ βαριά κουβέντα για μια ομάδα ανθρώπων, που ασχολούνται και αγαπούν τον σύλλογο, κάποιοι από αυτούς εδώ και 50 χρόνια! Και να ξέρετε ότι ο Όγιος ήταν ο μόνος που είχε πάρει όλα τα χρήματα του, εκείνη την εποχή, τον Φεβρουάριο. Εμείς αναλάβαμε Μάρτιο και ο Όγιος που άφησε και την ομάδα μια εβδομάδα απροπόνητη πριν τον αγώνα με τον Τύρναβο, τα έβαλε μαζί μας. Δεν θέλω να δημιουργήσω κλίμα, όμως έγιναν αυτά και πρέπει να ειπωθούν. Με πείραξε πάρα πολύ, που μας είπε προδότες. Μήπως είμαστε οι πρώτοι που αλλάξαμε προπονητή; Δεν είδατε τι έγινε στον ΠΑΟΚ, που μέσα σε μια νύχτα έδιωξαν ένα από το πρώτα ονόματα στην Ευρώπη;
Ο Όγιος παίρνει 12.000 ευρώ το μήνα και δεν έχει γυμναστή. Δίνει τα χίλια ευρώ στον βοηθό του και παίρνει αυτός τα υπόλοιπα. Για τα δεδομένα της κατηγορίας, πιστέψτε με, είναι πολλά τα λεφτά. Είναι ακριβοπληρωμένος ο κ. Όγιος…
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το θέμα του προπονητή πέρασε από ψηφοφορία. Πάρθηκε η απόφαση να φύγει με ψήφους 4-1. Οι τέσσερις απόψεις ήταν υπέρ της απομάκρυνσης, ενώ ο κ.Υψηλάντης ήταν αντίθετος».
Για το αν έπρεπε να ενημερωθούν τα άλλα μέλη της κίνησης: «Εκ των υστέρων πολλά μπορούμε να πούμε. Έπρεπε να ενημερωθούν, ναι. Και θα γινόταν αυτό αν δεν υπήρχε απίστευτη πίεση χρόνου. Θα εξηγούσαμε τι έγινε ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Αλλά κάναμε λάθος εκτίμηση…».
Για τα εισιτήρια διαρκείας των πλέι οφ: «Έβγαλε η ΠΑΕ τα διαρκείας και θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει. Ισχύουν και τα διαρκείας του πρωταθλήματος, αλλά ακόμα και αυτοί που έχουν, μπορούν να πάρουν για τα πλέι οφ ώστε να ενισχυθεί η ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: