Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ψήφισε κι ο γιος του Πικέ!! (video)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο γιος του Πικέ, όντας εκ των 118.580 μελών της Μπαρτσελόνα που θα αποφασίσουν για το... αύριο του συλλόγου. Δείτε τους «μπλαουγκράνα» να προσέρχονται στις κάλπεις.

Ψήφισε κι ο γιος του Πικέ (video)
Δεν έχει σημασία που είναι μικρός.

Που το λεξιλόγιό του πιθανώς σταματά στο «μαμά» και «μπαμπά» (στα ισπανικά προφανώς).

Ο Μίλαν Πικέ είναι εγγεγραμμένο μέλος στην Μπαρτσελόνα κι ως τέτοιο πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο σημερινό δημοψήφισμα που γίνεται στα γραφεία του συλλόγου, όπου όλα τα μέλη (118.580) καλούνται να αποφασίσουν αν συμφωνούν με την ανακαίνιση του «Καμπ Νου», αλλά και γενικότερα των εγκαταστάσεων της ομάδας.

Φυσικά απ’ το πρωί –και μέχρι τις 21:00 που θα διαρκέσει η διαδικασία- έχουν ήδη ψηφίσει αρκετοί «μπλαουγκράνα» αθλητές από όλα τα τμήματα, ενώ δόθηκε η ευκαιρία και σε μικρά παιδιά να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Υπενθυμίζεται πως το προς έγκριση σχέδιο προβλέπει τη ριζική ανακαίνιση του «Καμπ Νου» και την αύξηση της χωρητικότητάς του στις 105.000 θέσεις, τη δημιουργία ενός νέου κλειστού («Παλάου Μπλαουγκράνα») 12.000 θέσεων, ένα ακόμη βοηθητικό κλειστό 2.000 θέσεων, καθώς επίσης νέα γραφεία για το σύλλογο και νέες εγκαταστάσεις στις ακαδημίες, όπως και 5.000 θέσεις στάθμευσης. Το όλο πρότζεκτ, εφόσον εγκριθεί, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2021 με το συνολικό κόστος να υπολογίζεται στα 600 εκατ. ευρώ.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: