Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μόνο νίκη για τον Απόλλωνα!

Το καλό του πρόσωπο πρέπει να δείξει με τον Εργοτέλη ο Απόλλων στο γήπεδο της Ριζούπολης προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει «ζωντανός» στη Super League.

Μόνο νίκη για τον Απόλλωνα
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα παλέψει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και σύμφωνα με τον Στιβ Κωνσταντινίδη, συνεργάτη του Λόρι Σάντσεζ, οι παίκτες του Απόλλωνα πρέπει να παίξουν με πάθος κόντρα στους Κρητικούς.

Στις δηλώσεις του στη Nova, ο Στιβ Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και στις πιθανότητες παραμονής του Απόλλωνα στη Super League.

Ο βοηθός του Λόρι Σάντσεζ, Στιβ Κωνσταντινίδης τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί με πάθος και ψυχή για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε θετικά αποτελέσματα και το κλίμα είναι καλό. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα, αρκετά γρήγορη και χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε για την παραμονή μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος. Πρέπει να παίξουμε με πάθος και ψυχή και πρέπει να επιβάλλουμε ότι δεν θα πάρει τίποτα ο αντίπαλος. Ελπίζουμε ότι οι άλλες ομάδες θα παίξουν καλά για να πάρουν τη νίκη. Άλλωστε, πρέπει να τα δίνεις όλα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», κατέληξε ο άμεσος συνεργάτης του Λόρι Σάντσεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: