Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μποροβήλος στο Metropolis: «Σε σημαντικές συνεδριάσεις θα έπρεπε να παρίστανται οι ιδιοκτήτες»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος και αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου της Λίγκας και σε όλα όσα ειπώθηκαν, ενώ τόνισε πως πρέπει η Super League να έχει λόγο στην διαιτησία, πως μπορούν να γίνουν βήματα προόδου και να επέλθει συναίνεση και πως καλό θα ήταν, σε τόσο σημαντικές συνεδριάσεις, να παρίστανται οι ιδιοκτήτες των ομάδων.

Για την χθεσινή συνεδρίαση:

«Είναι ένα ερώτημα αν θα γίνουν πράξη όσα είπαμε χθες. Είναι δύσκολο να υπάρξει ομοψυχία στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να ήταν αληθείς οι δεσμεύσεις για συναίνεση, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε σωστά».

Για τις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν μεταξύ των παρευρισκομένων:

«Είναι λογικό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, μετά από τόσα που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Είναι γεγονός ότι υπήρξε μια αντιπαράθεση. Πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ότι το άθλημα μας ενώνει και ότι είμαστε αντίπαλοι μόνο για ενενήντα λεπτά».

Για αλλαγές στην ΚΕΔ:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει προτάσεις. Χθες κατέθεσαν τις προτάσεις τους οι ομάδες, ώστε μετά το Πάσχα να συζητηθούν στην Λίγκα και να ψηφιστούν εν συνεχεία στην ΕΠΟ. Μέχρι τότε είναι πολύς ο δρόμος. Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε κι άλλες προτάσεις».

Αν υπάρχουν περιθώρια να ασκηθεί πίεση στην ΕΠΟ, ώστε η διαιτησία να είναι παρακλάδι της Super League:

«Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ και εμείς δεν έχουμε λόγο να το αλλάξουμε αυτό. Όμως, δεν γίνεται να είμαστε έξω από τα πράγματα».

Αν θα πρέπει να παρίστανται οι ιδιοκτήτες των ομάδων στις συνεδριάσεις της Λίγκας:

«Τουλάχιστον σε κάποια συμβούλια θα μπορούσε η παρουσία των ιδιοκτητών να είναι καταλυτική και να παίρνονται πιο εύκολα αποφάσεις».

Για τη σεζόν του τελειώνει και αν θα υπάρξουν αλλαγές στην Λίγκα:

«Σίγουρα έχουμε χρονιά που υπάρχει εκλογική διαδικασία. Τα πλέι-οφ πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Ας ελπίσουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα να δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στη σεζόν». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: