Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ατρόμητος ο Τσεχ!!

cech
Ο Πετρ Τσεχ δεν… μάσησε τα λόγια του σε ερώτηση για το αν φοβάται για τη θέση του με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι.
Οι φήμες όσον αφορά την επιστροφή του Βέλγου τερματοφύλακα από τον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης φουντώνουν, με τα αγγλικά ΜΜΕ να ασχολούνται με το αν κινδυνεύει η θέση του Τσεχ κάτω από τα δοκάρια των Λονδρέζων.
Πάντως, ο ίδιος ο Τσεχ δεν πτοείται και δηλώνει σίγουρος πως μπορεί να παραμείνει η νούμερο ένα επιλογή για την υπεράσπιση της εστία των “μπλε”.
Την στιγμή που δεν  θα μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο θα σταματήσω. Θέλω να συνεχίσω. Είχα τον Κάρλο Κουντιτσίνι μπροστά μου όταν ήρθα στην Τσέλσι τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Όταν ο Ρος Τερνμπουλ έπαιζε στην Μίντλεσμπρο θεωρούνταν ο πιο ελπιδοφόρος τερματοφύλακας στην Αγγλία. Ακόμα παίζω και κανείς δεν μπορεί να μην το εκτιμήσει.
Αν ο Κουρτουά επιστρέψει και είναι καλύτερος από εμένα θα το παραδεχτώ. Αλλά δεν φοβάμαι. Θα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να κρατήσω την θέση μου“, δήλωσε ο Τσεχ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: