Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Για αυτό ξέσπασε ο Μίτσελ!

Ενοχλημένος από την αυστηρή κριτική του Τύπου είναι ο Μίτσελ και αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος που ξέσπασε στις χθεσινές του δηλώσεις ενόψει του κυριακάτικου ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για αυτό ξέσπασε ο Μίτσελ
Έκπληξη προκάλεσε το ξέσπασμα του Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε στη Nova εν όψει του κυριακάτικου αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεν είναι, όμως, και αδικαιολόγητη, αν σκεφτεί κανείς τι έχουν πετύχει τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ισπανού προπονητή είναι ο Τύπος και η ατάκα «ας έρθει άλλος να τα κάνει καλύτερα» απευθύνεται στα Μέσα και όχι στη διοίκηση.

Πρώτα απ’ όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε πριν από το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ πως στηρίζει τον 51χρονο τεχνικό περισσότερο και από τους… παίκτες, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές και αυτό είχε τα αποτελέσματά του στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τους στενούς συνεργάτες του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, με τους οποίους έχει πολύ καλή συνεργασία και εκτός γηπέδου.

Ο φετινός Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα. Έφτασε στους «16» του Champions League και αν ήταν λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, έφτασε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας Αστέρα και Ατρόμητο, και πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς στους «4» απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στα τελευταία ματς η ομάδα καταφέρνει να κερδίσει, αλλά δεν καταφέρνει να προσφέρει το ίδιο θέαμα που πρόσφερε μέχρι τους αγώνες με τη Γιουνάιτεντ. Σε κάθε περίπτωση, η φετινή σεζόν είναι επιτυχημένη και για αυτό ενοχλείται ο Μίτσελ, όταν ενημερώνεται πως ο Τύπος του ασκεί κριτική για την εμφάνιση της ομάδας και έχουν προηγηθεί τα παραπάνω επιτεύγματα.

Για την ατάκα «την ομάδα τη χειρίζομαι εγώ» εννοεί τις… υποδείξεις κάποιων δημοσιογράφων για τη χρησιμοποίηση ορισμένων παικτών, ενώ εκείνος κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια και έχει τον πρώτο λόγο για την επιλογή της ενδεκάδας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός θεωρεί ότι κανείς δημοσιογράφος δεν μπορεί να του πει με ποιους θα παίξει.

Από την πλευρά της, η διοίκηση – όπως αναφέραμε παραπάνω – στηρίζει τον 51χρονο προπονητή και τονίζει πως είναι παράξενο να ασκείται κριτική στην ομάδα, όταν καταφέρνει να νικήσει τον ΠΑΟΚ με 2-1, έχοντας κάνει 19 τελικές προσπάθειες και οι αντίπαλο μόλις μία. «Κουμάντο κάνει εκείνος και κανένας ρεπόρτερ ή σχολιαστής που νομίζει ότι κάνει κομάντο», λέγεται από την ΠΑΕ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: