Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με Λάζαρ για την πρώτη νίκη από το 2011!!

Με τον Κοστίν Λάζαρ, που αποθεραπεύτηκε, αλλά χωρίς τους Στοχ και Νίνη, η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Την πρώτη του νίκη από το 2011 αναζητά ο «δικέφαλος του Βορρά».

Με Λάζαρ για την πρώτη νίκη από το 2011!
Ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και στον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο «δικέφαλος» θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφενός για βαθμολογικούς λόγους ενόψει των play-offs, αφετέρου για λόγους ψυχολογίας, αφού δεν έχει κερδίσει την ομάδα του Περιστερίου στα τελευταία οχτώ (!) παιχνίδια τους (κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και play-offs) ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία νίκη των Θεσσαλονικέων ήταν στις 10 Οκτωβρίου 2011, αφού ακολούθησαν τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα και μετά το πέρας αυτής, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή επιστρέφει ο Λάζαρ, που αποθεραπεύτηκε, ενώ εκτός έμειναν ο Στοχ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, οι Μάρτενς, Χούσεν και Μαντούρο, οι οποίοι δεν συμμετείχαν ούτε στο σημερινό πρόγραμμα, όπως και οι Νίνης, Ολίσε και Κατσικάς για λόγους τακτικής.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: