Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Δείξαμε πολύ λίγοι…»

Στην αδυναμία του ΑΓΟΡ να αντιμετωπίσει θετικά τον Πανιώνιο στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 67-64.

«Δείξαμε πολύ λίγοι…»
Ιδιαίτερα καυστικός με την παρουσία του ΑΓΟΡ ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά την ήττα με 67-64 απ’ τον Πανιώνιο στο Ρέθυμνο.

Ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, που έφεραν την ήττα, ενώ σχολίασε και μια διαιτητική απόφαση στο τελευταίο λεπτό του ματς, που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη για την πορεία της ομάδας του και την κατάληψη της τρίτης θέσης. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε για ακόμη μία φορά στις συνθήκες του παιχνιδιού, σε σημεία καθοριστικά που θα μας έδιναν το κάτι παραπάνω. Δείξαμε πολύ λίγοι, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι. Δεν δείξαμε το χαρακτήρα που έπρεπε, όχι μόνο σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο ματς. Ο Πανιώνιος έδειξε γιατί είναι εκεί πού είναι, είναι θέμα νοοτροπίας και εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα των προηγούμενων χρόνων. Παίξαμε καλό μπάσκετ και κάναμε αρκετές νίκες εδώ μέσα αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δείξαμε χαρακτήρα. Πιστεύω ότι με κάποια τρικ καταφέραμε κάποια στιγμή να είμαστε μπροστά αλλά ήμασταν πολύ νευρικοί σε κρίσιμα σημεία. Μην ξεχνάτε ότι στο τελευταίο τρίλεπτο χάσαμε πέντε από τις έξι βολές. Πολύ σημαντικό νούμερο για αυτό το παιχνίδι που το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν 7-12. Ο Εζιούκου έκλαιγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια, αλλά δεν ήταν εκείνος ο υπαίτιος της ήττας. Ελέγξαμε το ρυθμό κατά κάποιο τρόπο. Κρατήσαμε χαμηλά και τον ΜακΚόλουμ και τον Μίλμπουρν, αλλά δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε όλους. Δεν είμαστε ομάδα με συγκεκριμένους αμυντικούς προσανατολισμούς. Κατορθώσαμε και κάναμε καλή δουλειά αλλά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Επίσης θεωρώ ότι στο τελευταίο λεπτό στο ριμπάουντ του Γκάμπριελ, σπρώχνεται μπροστά στα μάτια του διαιτητή από τον Μίλμπουρν που θα ήταν και το πέμπτο του φάουλ. Νομίζω ότι εκεί ήταν η ευκαιρία για να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης, ενώ ο Λούκα Ντρτσα από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου είπε:

«Πρώτα απ’όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Πανιωνίου για την τρίτη θέση που πήρε. Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς πάρα πολύ δυνατό γιατί θέλαμε να μπούμε στα πλέϊ οφ. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κοντινό, η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν της τάξης των δύο-τριών πόντων και αυτό ήταν πολύ ωραίο για τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το ματς, αλλά όχι για εμάς γιατί δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε ο αντίπαλος και τιμωρηθήκαμε στο τέλος. Ελπίζουμε ότι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θα καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: