Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Όλα για όλα!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης το Σάββατο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Φλίσκας, Κομεσίδης και Μαρίν έμειναν εκτός αποστολής.

Όλα για όλα
Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα από τους Φλίσκα και Κομεσίδη, οι οποίοι είναι γνωστό εδώ και μέρες πως θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, όπως επίσης και του Μαρίν που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, δεν υπάρχουν άλλοι «πονοκέφαλοι» για τον Νίκο Κεχαγιά.

Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, καθώς η ομάδα του δεν πρέπει να χάσει με τίποτα βαθμούς στο Ηράκλειο αν θέλει να κρατάει την τύχη για παραμονή στα χέρια της.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κυριακίδη, Τσαμούρη, Μπέρτο, Τσέμα, Ράνο, Κάλβο, Βάλλα, Μάνταλο, Ζαρόπουλο, Σολτάνι, Μπαξεβανίδη, Σολάρι, Βασιλακάκη, Τριάδη, Ντε Γκούζμαν, Χοσέμι, Γούτα, Σουάρεζ, Νάκα και Μπαρέττα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: