Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος από την Βέροια»

Πεπεισμένος πως ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα από την Βέροια, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή για την αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι ο Μανώλης Ζαχαράκης.

«Ο Πανιώνιος είναι καλύτερος από την Βέροια»
Καλύτερη ομάδα από τη Βέροια χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ο Μανώλης Ζαχαράκης.

Ο άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον στόχο εκείνου και τον συμπαικτών του, ο οποίος είναι να πάρουν ακόμη έναν βαθμό και να τελειώσουν και μαθηματικά με το θέμα της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαχαράκη στην Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Βέροια:

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο χρειαζόμαστε επειδή δεν έχουμε εξασφαλίσει 100% την παραμονή μας. Θα πάμε έτοιμοι, όπως μας έχει πει ο προπονητής μας, με στόχο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει και μαθηματικά στην κατηγορία».

Για το αν θεωρεί τη Βέροια φαβορί για τη νίκη:

«Φαβορί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βέροια. Το έχουμε αποδείξει και φέτος αυτό, με τη βαθμολογική μας θέση. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο. Με δύναμη, πάθος, προσωπικές μονομαχίες. Αν είμαστε καλοί σ' αυτούς τους τομείς, θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για το αν θέλουν το παιχνίδι:

«Ναι, βεβαίως και το θέλουμε. Χρειαζόμαστε ακόμα έναν βαθμό, τουλάχιστον, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Για το τι ξεχωρίζει από τη Βέροια:

«Η Βέροια έχει καλή επιθετική γραμμή, έχει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον Μπεν, που έχει σκοράρει αρκετές φορές στα τελευταία παιχνίδια και είναι καλός σε όλο το πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί σίγουρα πολύ προσοχή σ' αυτόν τον τομέα. Αν είμαστε όμως έτοιμοι και όπως μας έχει πει ο προπονητής μας, θα είμαστε μια χαρά».

Για το τι κρατάει από το φετινό πρωτάθλημα και τι θα ήθελε να αφήσει πίσω:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο. Να κλείσει πρώτα με το καλό η χρονιά. Το καλό που κρατάω είναι ότι όλη τη χρονιά, όλα τα παιδιά, ήμασταν πολύ "δεμένοι", ήμασταν μια οικογένεια, παρά τα προβλήματα που είχε η ομάδα. Δουλεύαμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Σίγουρα περιμένω την καινούρια χρονιά να βελτιωθούν κάποια πράγματα και βλέπουμε».

Για το αν θα παραμείνει στον Πανιώνιο και τη νέα χρονιά:

«Προσωπικά έχω συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Επιθυμώ να μείνω στον Πανιώνιο, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Απλώς να τελειώσει η φετινή σεζόν, να δούμε τι θα γίνει, αν θα αλλάξουν κάποια πράγματα και με το καλό να είμαστε όλοι την νέα σεζόν εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: