Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Τσεκάρει» ξανά Καπίνο!!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Τζένοα αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τον Στέφανο Καπίνο, με τις πιθανότητες να έρθει το καλοκαίρι πρόταση για την απόκτησή του να αυξάνονται.

«Τσεκάρει» ξανά Καπίνο
Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Στέφανο Καπίνο.

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό και πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα παρακολουθεί στενά τον διεθνή τερματοφύλακα, ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για αυτό τον λόγο έχει «τσεκάρει» αρκετές φορές τον 20χρονο γκολκίπερ για να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του.

Σύμφωνα με την «πράσινη», εκπρόσωπος των Ιταλών θα βρεθεί ξανά στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο για να δει από κοντά ξανά τον Καπίνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Τζένοα θα κινηθεί για την απόκτησή του, αφού ο νεαρός της τερματοφύλακας Ματία Περίν απασχολεί την Ίντερ και τη Μίλαν, και ο Έλληνας γκολκίπερ είναι σε πρώτο πλάνο.

Από την πλευρά τους, στο «τριφύλλι» φέρονται έτοιμοι να απαντήσουν θετικά, εφόσον βέβαια ικανοποιηθούν οικονομικά και ο παίκτης να αγωνιστεί στο γειτονικό πρωτάθλημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: