Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Έπαιξαν… γι’ αυτούς!

Απαλλαγμένοι απ’ το άγχος του αποτελέσματος και κάτω από έντονη βροχόπτωση, Αστέρας Τρίπολης και Άρης έμειναν στο 2-2 με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν την ανατροπή, αλλά να μην φεύγουν με το διπλό.

Έπαιξαν… γι’ αυτούς
Δεν τους σταμάτησε ούτε η βροχή! Τι κι αν δεν είχαν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον; Αστέρας Τρίπολης και Άρης έπαιξαν για την… πάρτη τους κι αν μη τι άλλο προσέφεραν μια χαρά θέαμα!

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με τους Αρκάδες να προηγούνται στο 20’ χάρη σε προβολή του Καράσκο, με τους Θεσσαλονικείς να φέρνουν… τούμπα το ματς με πέναλτι του Τριανταφυλλάκου (51’) και σουτ του Μανιά (68’), προτού ο Εντό (72’) διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Έμειναν στην πέμπτη θέση οι γηπεδούχοι που έφτασαν τους 58 βαθμούς και έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στα πλέι οφ, στους 21 οι υποβιβασμένοι «κίτρινοι».

Το ματς:

Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπήρχε σε καμία απ’ τις δύο ομάδες. Οι παίκτες, όμως, είχαν… υποχρέωση να παίξουν. Τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και για την φανέλα των ομάδων τους. Και ο Αστέρας είναι αλήθεια πως το κυνήγησε περισσότερο το γκολ στα πρώτα λεπτά. Και μπορεί το δοκάρι να σταμάτησε την προσπάθεια του Καράσκο στο 19’, όμως ένα λεπτό αργότερα κανείς και τίποτα δεν εμπόδισε τον Αργεντινό να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα-σουτ του Μπαράλες (κι ωραία ενέργεια) και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι σημαντικό, με τον Άρη να μην μπορεί να δείξει σημάδια αντίδρασης και τον Αστέρα να κρατάει άνετα το προβάδισμα νίκης.

Στο 50’ τα πάντα άλλαξαν. Τόσο το σκορ, όσο και οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Καραγκούνης κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι απ’ τον Καράσκο, που αποβλήθηκε και ο Τριανταφυλλάκος δεν έχασε την ευκαιρία απ’ την άσπρη βούλα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Κι αφού οι Αρκάδες έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, ο Άρης έκανε το ολικό… μπαμ! Στο 68’ ο Μπακασέτας έβγαλε ωραία πάσα στον Μανιά, με τον τελευταίο να κάνει ωραία ενέργεια, να αποφεύγει τους αμυντικούς του Αστέρα και με «όμορφο» τελείωμα να κάνει το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς. Η τελευταία κουβέντα… άνηκε στους γηπεδούχους. Ένα τέταρτο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Ναβάρο έστρωσε στον Εντό κι ο τελευταίος διαμόρφωσε ουσιαστικά το 2-2, καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρχε ούτε η διάθεση, ούτε οι ευκαιρίες για να αλλάξει κάτι άλλο!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: