Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο»

Στο ισχυρότερο κίνητρο των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας απέδωσε τη νίκη τη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, ο Νίκος Βετούλας.

«Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο»
Ο Απόλλων πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην Πάτρα με αντίπαλο την ΑΕΝΚ και ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας, Νίκος Βετούλας, εξήγησε γιατί οι παίκτες του ήθελαν περισσότερο τη νίκη στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

«Θεωρώ ότι ο κόουτς και η ομάδα της Νέας Κηφισιάς αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο για την βαθμολογική θέση που έχει, αλλά κυρίως λόγω της αγωνιστικής παρουσίας, με έμπειρους παίκτες να παίζουν συγκεκριμένο μπάσκετ με αρχές. Δεδομένου ότι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, έδειξε συνέπεια όλη τη χρονιά παρόλο που ξεκίνησε άσχημα. Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο γιατί είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε στην Πάτρα. Τα παιδιά ήθελαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Ήταν παράδοξο για εμάς να κερδίζουμε εκτός με έξι λάθη, και να ερχόμαστε εδώ π.χ. στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και να κάνουμε εικοσιπέντε. Τα νούμερα σ’ αυτό το παιχνίδι λένε την αλήθεια. Τα επιθετικά ριμπάουντ, τα λάθη που αναγκάσαμε τον αντίπαλο, από τα οποία τα δέκα μετατράπηκαν σε κλεψίματα, θεωρώ ότι ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς. Ελπίζω και στα επόμενα δύο παιχνίδια να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο τεχνικός των Πατρινών.

Ο Γιάννης Μολφέτας, από την πλευρά των παικτών του Απόλλωνα, είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα για την ομάδα μας ύστερα από πολύ καιρό στην έδρα μας, που μας έφερε πιο κοντά στα play offs. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, με μεγαλύτερη διάρκεια και ήλθε το θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας για ένα ακόμα παιχνίδι. Καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: