Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με κίνητρο τα πλέι οφ!

Με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος θα είναι… βολικό για εκείνον, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη με το βλέμμα να είναι στα πλέι οφ.

Με κίνητρο τα πλέι οφ
Κοντά στην ολοκλήρωσή της είναι η κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, με τα πλέι οφ να πλησιάζουν και τον Παναθηναϊκό να έχει ως στόχο να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στους αγώνες κατάταξης, όπου θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τον οποίο υποδέχονται στη Λεωφόρο για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:00, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» ελπίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος να είναι… βολικό για εκείνους, ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο η διαφορά από τους Θεσσαλονικείς που είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ να βάλει τον Μλάντεν Πέτριτς, ώστε να αρχίσει να παίρνει τα «πάνω» του ο Κροάτης και να είναι ετοιμοπόλεμος για τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος – από δεξία προς αριστερά – θα έχει τους Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Πράνιτς και Αμπέντ.

Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Ατζαγκούν, με τους Πέτριτς και Μπεργκ (ή Καρέλη) να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Ρισβάνης, Γιαννιτσάνης. Εκτός έμειναν οι Ντίνας, Μπαϊράμι που γυμνάστηκαν ατομικά.

Προϊστορία

Ο Λεβαδειακός έβαλε τέλος πέρυσι στο απόλυτο του Παναθηναϊκού στους αγώνες τους στην Αθήνα (12 νίκες σε ισάριθμα ματς) και μάλιστα με νίκη, με σκορ 2-1.

Στα τελευταία ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

05/01/13 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-2 (12' Τοτσέ - 38', 75' Βασιλείου)
25/01/12 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (33' Σαριέγκι, 58', 63' Τοτσέ)
07/03/10 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (64΄ Σαλπιγγίδης, 71΄ Λέτο, 74΄ Σισέ)
02/10/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0 (25' Ρουκάβινα - 45' Σαλπιγγίδης)
24/02/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 (11' Γκούμας)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: