Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Η χαρά μας για τη νίκη είναι στιγμιαία»

Μόνο λίγο θα κρατήσει η χαρά του Πανελευσινιακού για τη νίκη επί των Τρικάλων με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να κοιτά ήδη το επόμενο ματς καθώς η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της.

«Η χαρά μας για τη νίκη είναι στιγμιαία»
Ο Πανελευσινιακός πήρε σημαντική νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, που του δίνει προβάδισμα όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία, ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας, πάντως, δεν εφησυχάζει καθώς τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά.

«Να πω στο ξεκίνημα ότι εκτιμώ τον κόουτς (Φλεβαράκης) και τη δουλειά που κάνει. Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές στα Τρίκαλα και πάντα θα τις θυμάμαι. Το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε οπωσδήποτε ρόλο, αφού παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε υψηλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα, κάτι που είχε να συμβεί από την τρίτη αγωνιστική. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χαλαρώσουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά είκοσι ημερών που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Θέλουμε να το κερδίσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η χαρά μας για την κατάκτηση της νίκης είναι στιγμιαία», είπε ο κόουτς των «σταχυοφόρων».

Από την πλευρά των παικτών της Ελευσίνας, ο Ντέιβιντ Κάιλς, σχολίασε: «Από την αρχή ξεκινήσαμε δυνατά ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου που έκανε σπουδαία δουλειά τότε όλα είναι πιο εύκολα. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και στα κλεψίματα και αυτό δείχνει ότι είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: