Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα «θέλω» του Ντουντού!!

Διπλός ο στόχος του Ντουντού για το ματς του ΟΦΗ με την Ξάνθη. Αρχικά για να επιτευχθεί η κατάληψη της έκτης θέσης και στη συνέχεια για να ευχαριστηθεί ο κόσμος των Κρητικών.

Τα «θέλω» του Ντουντού
Το Κύπελλο κι ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό μπορούν να περιμένουν. Ο Ντουντού θέτει άλλους, πιο άμεσους στόχους. Όπως τη νίκη επί της Ξάνθης για να μπορέσει ο ΟΦΗ να βγει έκτος στη Σούπερ Λίγκα και να ευχαριστήσει τον κόσμο του που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» για ακόμα μια φορά.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε στην έκτη θέση της βαθμολογίας κόντρα στην Ξάνθη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Η Ξάνθη θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κατηγορία αλλά θα πρέπει να παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Το Κύπελλο αργεί ακόμα, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να αφήσουμε για μετά το Κύπελλο. Εμείς θέλουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια να είμαστε δυνατοί και να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: