Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Έρχονται Γιολ και Φε για την Εθνική!

Στην Αθήνα θα γίνουν οι τελικές επαφές της ομοσπονδίας με δύο από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Δύσκολα του Μπιέλσα, επαφή και με Ταρντέλι.

Έρχονται Γιολ και Φε για την Εθνική
Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα, οι καθοριστικές συναντήσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή με τον Μάρτιν Γιολ και τον Άρμιν Φε.

Οι δύο προπονητές που είναι πελάτες του Ιταλού μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα θα έρθουν στην Αθήνα και αναμένεται να γίνει κουβέντα για το οικονομικό μέρος, αλλά και το αγωνιστικό πλάνο της «γαλανόλευκης».

Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ βρίσκεται στη λίστα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εδώ και καιρό και δείχνει διάθεση να εργαστεί στην Εθνική ομάδα με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 της Γαλλίας. Οι απαιτήσεις του 58χρονου Ολλανδού είναι μεταξύ 800.000-900.000 ευρώ ετησίως, όμως θα πρέπει να ρίξει τις πάγιες αποδοχές του στο ραντεβού επί αθηναϊκού εδάφους για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Καλές συστάσεις έχουν πάρει τα στελέχη της ΕΠΟ για τον προπονητή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Άρμιν Φε. Ο 53χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον γερμανικό σύλλογο και στην πρώτη επικοινωνία που είχε μαζί του η ομοσπονδία, δεν έδειξε να έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Μάλιστα για την ώρα, ο Γερμανός είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση για την «γαλανόλευκη» με το κασέ του να κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ. Η μεγαλύτερη επιτυχία στην προπονητική καριέρα του Άρμιν Φε είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Στουτγκάρδη το 2007.

Το τελευταίο όνομα που βρέθηκε στη σχετική λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Φερνάντο Σάντος είναι του Μάρκο Ταρντέλι. Ο Ιταλός προπονητής έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και στη δεύτερη τηλεφωνική επαφή παρουσιάστηκε με αυξημένες απαιτήσεις, οι οποίες φτάνουν τις 800.000 ευρώ ετησίως συν 200.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Ωστόσο, για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση θα πρέπει ο 59χρονος τεχνικός να βάλει αρκετό νερό στο κρασί του.

Ο Μάρκο Ταρντέλι έχει περάσει από την Ίντερ, θήτευσε στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, στην Αίγυπτο, ενώ από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν συνεργάτης του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην Ιρλανδία.

Όσον αφορά τον Μαρσέλο Μπιέλσα φαίνεται πως απομακρύνεται ο Αργεντινός λόγω υψηλού κασέ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. Να αναφέρουμε ότι ο γαλλικός Τύπος παρουσιάζει τον Μπιέλσα ως βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Μαρσέιγ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: