Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με Πέτριτς και... Αλαφούζο!

Επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς που δείχνει έτοιμος να πάρει ξανά τα πάνω του. Στην προπόνηση ο Αλαφούζος, με απουσίες οι πράσινοι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Με Πέτριτς και... Αλαφούζο
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όπως αναμενόταν, ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην αποστολή του τριφυλλιού, καθώς το τελευταίο διάστημα ανέβαζε σταθερά ρυθμούς, συμμετείχε σε φιλικά (έπαιξε 60 λεπτά με τον Αχαρναϊκό) κι ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να τον προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των πλέι οφ.

Ο Ντίνας που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα έμεινε εκτός, όπως και ο Μπαϊράμι που παραμένει στα «πιτς», ενώ τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν σταματούν εκεί. Κι αυτό γιατί ναι μεν γνώριζε πως εξ’ αρχής δεν θα τους έχει μαζί του, ωστόσο παραμένουν σημαντικές απώλειες αυτές των τιμωρημένων Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μέντες.

Η τελευταία προπόνηση στο Κορωπί έγινε υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ –όπως συνηθίζει- μετέβη στο προπονητικό κέντρο και παρακολούθησε το πρόγραμμα, θέλοντας να στείλει για ακόμα μια φορά το μήνυμα πως είναι κοντά στους παίκτες σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγός, Δώνης, Γιαννιτσάνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: