Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Dis-Κονέ-cted!! (video)

Τον δεσπότη… Παναγιώτη είπε (για δεύτερη φορά φέτος) η Ίντερ! Όπως και στον α’ γύρο, ο Κονέ έβγαλε τους «νερατζούρι» απ' την πρίζα και τους ανάγκασε σε νέα γκέλα στο «Μεάτσα» (2-2 με την Μπολόνια)!

Dis-Κονέ-cted! (video)
Ακόμη κι αν δεν τον θέλει για τη δική της ομάδα, η Ίντερ έχει λόγο για ν’ αγοράσει τον Παναγιώτη Κονέ: Για να σταματήσει τουλάχιστον να την «καρφώνει»!

Μετά το γκολ του α’ γύρου, το οποίο δεν μπόρεσαν τότε ν’ ανατρέψουν οι «νερατζούρι», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τους ανάγκασε σήμερα σε νέα απώλεια βαθμών.

Διότι η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι φαινόταν να βρίσκει τη λύση με τη σκληροτράχηλη Μπολόνια. Έδειχνε ότι θα πάρει τη νίκη (με τον εξαιρετικό Ικάρντι να βάζει ακόμα ωραιότερο γκολ απ’ το πρώτο στο 63’ και ν’ ακυρώνει την ισοφάριση του Πατσιέντσα στο 35’).

Την τελευταία λέξη όμως έμελλε να την πει ο Κονέ. Στο 73’ λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τον αετό που πέταξε η άμυνα των γηπεδούχων. Έγραψε με άνεση το 2-2. Και το είδε να μην αλλάζει ούτε στο 84’, όταν ο Μιλίτο έχασε (σαν από Θεία Δίκη) το πέναλτι-παραμύθι που είχε κερδίσει ο Παλάσιο.

Κατόπιν όλων αυτών λοιπόν, η Ίντερ αναγκάστηκε στην τέταρτη σερί γκέλα της. Διατήρησε τις τάσεις αυτοχειρίας που έδειξε την περασμένη βδομάδα στο Λιβόρνο (από 0-2 έμεινε στο 2-2). Κι έδωσε πλέον το δικαίωμα σε Πάρμα και Αταλάντα (σ.σ. φιλοξενούν αύριο τις Σασουόλο και Νάπολι αντίστοιχα) να πιστεύουν ότι μπορούν να της κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.












Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5 Απριλίου

Κιέβο-Βερόνα 0-1
(65' Τόνι)

Ίντερ-Μπολόνια 2-2
(6’, 63’ Ικάρντι - 35’ Παζιέντσα, 73’ Κονέ)

Κυριακή, 6 Απριλίου (16:00)

Λάτσιο-Σαμπντόρια (13:30)
Κάλιαρι-Ρόμα
Αταλάντα-Σασουόλο
Κατάνια-Τορίνο
Φιορεντίνα-Ουντινέζε
Πάρμα-Νάπολι (21:45)

Δευτέρα, 7 Απριλίου

Γιουβέντους-Λιβόρνο (20:00)
Τζένοα-Μίλαν (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο, 12 Απριλίου

Σασουόλο-Κάλιαρι (19:00)
Ρόμα-Αταλάντα (21:45)

Κυριακή, 13 Απριλίου

Μπολόνια-Πάρμα (13:30)
Λιβόρνο-Κιέβο
Βερόνα-Φιορεντίνα
Τορίνο-Τζένοα
Σαμπντόρια-Ίντερ
Νάπολι-Λάτσιο
Μίλαν-Κατάνια (21:45)

Δευτέρα, 14 Απριλίου

Ουντινέζε-Γιουβέντους (21:45)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: