Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σαλίνο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε την πρόκριση»

Το Κύπελλο με το οποίο θα πανηγυρίσουν το νταμπλ θέλει ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο δεξιός μπακ χαφ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο θα τελειώσει ιδανικά μια πολύ καλή σεζόν.

Σαλίνο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε την πρόκριση»
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως περιμένουν έναν δύσκολο αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα πάνε με το υπέρ τους (2-1).

Ο δεξιός μπακ χαφ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως διανύουν μια πολύ καλή σεζόν, στην οποία θα νιώσουν ολοκληρωμένοι αν κατακτήσουν και το Κύπελλο, πανηγυρίζοντας έτσι το νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

Για το 2-1 του πρώτου αγώνα: «Παίξαμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ μπήκε μόνο μία φορά στην περιοχή μας κι έβαλε ένα γκολ. Κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι. Έχουμε το αβαντάζ της νίκης μας για τη ρεβάνς».

Όσο για τον επαναληπτικό: «Φυσικά και πιστεύω στην πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στο γήπεδό τους. Έχουμε όμως εξαιρετική ομάδα και θέλουμε να πάμε στον τελικό. Διανύουμε μία πολύ καλή σεζόν. Αν κερδίσουμε το Κύπελλο θα νιώσουμε ολοκληρωμένοι, αφού θα έχουμε κάνει το νταμπλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: