Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Θα δείξει χαρακτήρα και θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ»

Κρίσιμη περίοδος είναι αυτήν που έρχεται για τον ΠΑΟΚ, κάτι που τόνισε και ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του θα δείξει χαρακτήρα, αλλά και ότι θα πάρει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

«Θα δείξει χαρακτήρα και θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ»
Την ευκαιρία, για να την πιάσει από τα… μαλλιά, περίμενε ο Ευθύμης Κουλούρης και του δόθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλλονή, όπου και πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του. Ο 18χρονος επιθετικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο της 32ης αγωνιστικής και σχολίασε πως είχε καλό προαίσθημα και πως ένιωθε καλά πριν το ματς.

Σε ότι αφορά τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην κανονική περίοδο της Superleague σχολίασε πως θα δείξει χαρακτήρα, όπως και σε αυτό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Επιπλέον, φανέρωσε την πίστη του ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα χαμογελάσουν τελευταίοι στην κόντρα με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για

Το γκολ επί της Καλλονής: «Είχα ένα καλό προαίσθημα, ένιωθα καλά και πέτυχα το γκολ που μας έδωσε τη νίκη».

Το αν είναι κρίσιμη περίοδος για την ομάδα: «Πιστεύω είναι πολύ κρίσιμη περίοδος. Έχουμε τα δύο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Την ευκαιρία που του δόθηκε: «Έβλεπα ότι είμαι καλά, περίμενα την ευκαιρία και ήθελα να την αρπάξω από τα μαλλιά».

Την Κ20: «Δεν έχει σημασία ότι λείπω εγώ. Είμαστε μια ομάδα, άσχετα που λείπω εγώ. Υπάρχουν αρκετά παιδιά για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τον τίτλο».

Τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα πάει στον τελικό».

Τα ματς που έρχονται: «Σε αυτά τα ματς θα δείξουμε χαρακτήρα, για να κερδίσουμε αυτά του πρωταθλήματος, αλλά τον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό».

Το ίνδαλμα του: «Ίνδαλμα μου είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Το έχω δηλώσει πολλές φορές γιατί μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: