Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Απόλλων το ήθελε περισσότερο...»

Στη θέληση των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας να επικρατήσουν της Κηφισιάς στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το ματς, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει την εικόνα που έδειξε η ομάδα του.

«Δεν καταλβαίνω γιατί ο Απόλλων το ήθελε περισσότερο...»
Στην καλή εικόνα που έδειξε ο Απόλλων και την νωθρότητα της ΑΕΝΚ λόγω της επίτευξης του στόχου της στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση τονίζοντας: «Οι παίκτες του Απόλλωνα ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, κάτι που έδειξαν από το ξεκίνημα. Ακόμα και στο δεύτερο δεκάλεπτο που πήραμε μια διαφορά επτά- οκτώ πόντων ο Απόλλων πήγαινε πιο γρήγορα στην μπάλα από εμάς. Είχε περισσότερες κατοχές από εμάς και πήγαινε σε όλα τα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν πολύ πιο πιεστικός στην άμυνα απ’ ότι ήμασταν εμείς. Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά των επτά-οκτώ πόντων πολύ γρήγορα εξανεμίστηκε για τους λόγους που εξήγησα πριν. Τα 14 επιθετικά ριμπάουντ που έχει ο Απόλλων , τα 17 λάθη που κάναμε εμείς , που δίνουν δέκα κατοχές παραπάνω στην Πάτρα, νομίζω ότι είναι το σημαντικό κομμάτι του σημερινού παιχνιδιού. Αυτός που το ήθελε περισσότερο κέρδισε», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν κατάλαβα γιατί οι παίκτες της Πάτρας ήθελαν το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Ίσως είναι η παθογένεια όλων των μικρομεσαίων ελληνικών ομάδων, όταν πετυχαίνουν το στόχο τους να υπάρχει χαλάρωση, μη συγκέντρωση και να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με το “ότι βρέξει ας κατεβάσει”. Αυτή είναι μια αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων. Πόσο μάλλον σαν τη δική μας που είναι καινούργια στην κατηγορία, δεν έχει “βαριά” φανέλα, δεν έχει μεγάλο όνομα, δεν έχει κόσμο και δεν κουβαλάει πράγματα πίσω της. Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στον ίδιο ρυθμό. Από την άλλη, επειδή συζητάμε για μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ, και όλοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, θα πρέπει κι εμείς, προπονητές και παίκτες, να είμαστε συνεπείς στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Αυτό για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι δεν έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: