Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σκόνδρας: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει»

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι ηττήθηκε με σκορ 2-1 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Σκόνδρας: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει»
Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί στον επαναληπτικό του 2-1 του Καραϊσκάκη και να περάσει εκείνος αντί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάστηκε ο Γιάνης Σκόνδρας.

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στον τελικό του Κυπέλλου, αν επιτέλους υπάρχει μία διαιτησία υψηλού επιπέδου», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής μπακ των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος άσος στην «Real News»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:

«Καταφέραμε πολύ δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε στη ρεβάνς. Θεωρώ ότι οι διαφορές μας με τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλες. Κι εμείς τον γνωρίζουμε καλά ως ομάδα, αλλά κι αυτός μα ξέρει εξίσου καλά. Η Τούμπα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας και μπορεί να μας βοηθήσει να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για τη διαιτησία του πρώτου ματς στο Κύπελλο Ελλάδας:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στον τελικό του Κυπέλλου, αν επιτέλους υπάρχει μία διαιτησία υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει πάντως να είμαστε προσεκτικοί, καθώς οποιαδήποτε ενασχόλησή μας με τον διαιτητή την ώρα του αγώνα, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Κι αυτό διότι όλοι περιμένουν την ευκαιρία να τιμωρήσουν έναν παίκτη του ΠΑΟΚ».

Για το τι θα χρειαστεί η ομάδα του για την πρόκριση:

«Χρειάζεται πίστη, θέληση και προ πάντων συσπείρωση με τον κόσμο μας. Αν έχουμε τα στοιχεία αυτά, θα προσπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και θα φτάσουμε στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: