Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τσάβες: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΣ»

Να συνεχίσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Τσάβες: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΣ»
Την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα και από το κλίμα που επικρατεί.

Ακόμη, ο μέσος από την Αργεντινή αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας επισημαίνοντας πως γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο τόνισε πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο από μας για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι ή μέσω της ισοπαλίας ή άμα είναι εύκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τώρα τα πράγματα για μας και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα:
«Δεν μπορούμε τώρα να σκεφτούμε πως θα έρθει ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε δυνατά και τους περιμένουμε για να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι για να πάρουμε κάτι».

Για τις απουσίες του ΠΑΣ:
«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τώρα που έχουμε πολλούς τραυματίες και θα μπορούμε με αυτούς που έχουμε τώρα και κάνει δουλειά ο προπονητής, θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς:
«Δεν είχα κάνει προετοιμασία για να είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά με αυτά τα λίγα που έκανα στην Αργεντινή μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θα κάνω το καλύτερο στην τελευταία αγωνιστική για να βοηθήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα να μείνει στην κατηγορία».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΣ:
«Ναι, έχω συμβόλαιο ακόμη, θέλω να μείνω εδώ, είμαι ευχαριστημένος, όλα τα παιδιά είναι καλά εδώ».

Για την οικογένειά του:
«Τώρα φτιάχνουμε τα χαρτιά για να έρθουν εδώ η γυναίκα μου και το παιδί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: