Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Πετρόπουλος: «Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την παραμονή τους στην κατηγορία είναι οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: «Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Τον καλύτερο τους εαυτό θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, στις οποίες θέλουν νίκες για να παραμείνουν στην κατηγορία, όπως δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέφερε πως θα έχουν δύσκολο έργο στα εναπομείναντα παιχνίδια, όμως επισήμανε πως ο ίδιος όπως και οι συμπαίκτες του είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια τους, χωρίς να επηρεάζονται από τα όσα «κακώς γίνονται, αν γίνονται».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

Για τις τελευταίες αναμετρήσεις: «Μένουν δύο ματς και θέλουμε ισάριθμες νίκες. Προσπαθούμε να μη δίνουμε σημασία σε σενάρια και υπολογισμούς, αλλά να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, πρώτα με τον Εργοτέλη και την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μας περιμένει δύσκολο έργο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, βλέπει τι γίνεται. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σωστοί κι όσα κακώς γίνονται, αν γίνονται, δεν μας αφορούν, δεν πρόκειται να μας αφορούν».

Για τον ίδιο σημείωσε: «Είμαι παίκτης του Απόλλωνα κι αφοσιωμένος στην προσπάθεια όλων των παιδιών να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θα είναι κρίμα να πέσει, γιατί είναι μία από τις λίγες που δεν χρωστάει πουθενά και που γενικότερα αποπνέει υγεία. Δική μου δουλειά είναι να σκοράρω κι αυτό κάνω. Σίγουρα με την πάροδο του χρόνου έχω ωριμάσει κι αυτό προφανώς βγαίνει στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: