Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Πρόβα» πλέι οφ στην Τούμπα!!

Ένα είδος… προετοιμασίας με άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον αποτελεί για τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο η αποψινή τους αναμέτρηση, αφού οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

«Πρόβα» πλέι οφ στην Τούμπα
Μόλις τρεις βαθμοί είναι η διαφορά που χωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, οι οποίοι αναμετρώνται απόψε στην Τούμπα για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες μέχρι τα μέσα Μαΐου, στη μάχη που δίνει για να διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League.

Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχουν οι Θεσσαλονικείς και θέλουν να το διατηρήσουν, αφού και ο Παναθηναϊκός… καραδοκεί και περιμένει γκέλα για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία τη φετινή σεζόν και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για το… σεντόνι της επόμενης σεζόν.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Γεωργιάδης, Λούκας, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σκόνδρας, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Κουλούρης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης.

Εκτός ο τιμωρημένος Στοχ και οι τραυματίες Χούσεν, Μαντούρο, Μάρτενς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουμπίδες, Καραμάνος, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φωτάκης και Φάμπιο.

Εκτός οι τιμωρημένοι Γκαρσία και Ταυλαρίδης.

Προϊστορία

Σε 17 αγώνες στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ έχει εννέα νίκες, ο Ατρόμητος πέντε και οι ισοπαλίες είναι τρεις. Ωστόσο, στα τέσσερα τελευταία ματς εκεί (μαζί με το Κύπελλο) οι Περιστεριώτες έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Στα τελευταία ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

13/01/13 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0
10/12/11 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1 (19' Λίνο, 28' (πεν) Βιεϊρίνια, 92' Αθανασιάδης - 61' Μπρίτο)
28/11/10 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1 (56' Σφακιανάκης)
30/0110 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 (88΄ Παπάζογλου)
30/03/08 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 (43' (πεν) Γεωργιάδης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: