Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Επιθετική στρατηγική θέλει ο Αλόνσο!!

Να ακολουθήσει επιθετική στρατηγική στο γκραν πρι του Μπαχρέιν θέλει ο Φερνάντο Αλόνσο για να ανακτήσει τις θέσεις που έχασε στις κατατακτήριες, λόγω προβλήματος της Ferrari.

Επιθετική στρατηγική θέλει ο Αλόνσο
Σε μηχανικό πρόβλημα οφείλεται η υποτονική απόδοση του Φερνάντο Αλόνσο στις κατατακτήριες δοκιμές της πίστας του Μπαχρέιν, στις οποίες ο Ισπανός πλασαρίστηκε στη δέκατη θέση.

Ο Αλόνσο παρουσιάστηκε απογοητευμένος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε η F14T, ωστόσο τόνισε πως θέλει μια επιθετική στρατηγική για το γκραν πρι, ώστε να ανακτήσει τις θέσεις που έχασε από τις κατατακτήριες.

«Είναι λυπηρό ότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στον κινητήρα στις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στις ελεύθερες δοκιμές. Είναι λυπηρό γιατί έτσι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πολ ποζίσιον, αλλά χάσαμε κάποιες θέσεις τις οποίες μπορούμε να ανακτήσουμε στην εκκίνηση», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Με την τιμωρία του Ρικιάρντο θα εκκινήσω ένατος από την καθαρή πλευρά της πίστας. Συνεπώς θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να κάνουμε έναν επιθετικό αγώνα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: