Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η πρωτιά του Πέτριτς και του Μπέργκ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης κάνει διευκρινήσεις για το προηγούμενο άρθρο του και γράφει για το Λεβαδειακό, Μπεργκ και Πράνιτς. 
Φαίνεται, ότι κάποιοι η δεν ξέρουν να διαβάζουν , η κάνουν ότι δεν ξέρουν επειδή έτσι τους συμφέρει. Το προηγούμενο άρθρο το έγραψα με αφορμή την επέτειο, που συμπληρώθηκε στις 3 Απριλίου από την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αγιαξ στο Αμστερνταμ το 1996 και από την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα το 2002.
Στις 3 Απριλίου έγιναν αυτές οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευρωπαϊκές βραδιές, που μόνο ο Panathinaikos έχει ζήσει στα ημιτελικά και τα προημιτελικά του Tσάμπιονς Lιγκ. Στις 3 Απριλίου έγραψα αυτό το άρθρο με αφορμή την συμπλήρωση 18 χρόνων από τη νίκη επί του Αγιαξ και 12 χρόνων από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και διαβάζω ένα, δύο σχόλια από κάτω ότι το άρθρο είναι «εντελώς άκυρο χρονικά».
Οι συγκεκριμένοι μάλλον η δεν ξέρουν να διαβάζουν, ;h κάνουν ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Κάθε χρόνο στις 3 Απριλίου πάντα θυμίζω αυτές τις δύο μεγάλες στιγμές του Παναθηναϊκού και στις 2 Ιουνίου τον τελικό του Ουέμπλεϊ. Για να μην είμαι άκυρος χρονικά πότε πρέπει να τα θυμίζω; Το 15Αυγουστο, που είναι παχιές οι μύγες , τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, η το Πάσχα;
Πάμε παρακάτω. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εγώ θέλω να δω μία ομάδα κεφάτη, με φρεσκάδα, έτοιμη να τελειώσει με νίκες στο πρωτάθλημα, να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΟΦΗ και να μπει με φιλοδοξίες στα play off να πάρει την θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Tσάμπιονς Lιγκ.
Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός οφείλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και νίκες, που πλέον κάνει στην Λεωφόρο με συνοπτικές διαδικασίες. Μεσοβδόμαδα δεν είχε, ούτε ακολουθεί παιχνίδι για την ομάδα του Αναστασίου, που έχει μία καλή ευκαιρία να κάνει μία καλή εμφάνιση με γκολ. Μακάρι να δούμε και τον Πέτριτς να βάζει το πρώτο του γκολ. Θα ήταν το καλύτερο νέο ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.
Μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο για τον Μπέργκ, για να βγει πρώτος σκόρερ. Ο Σουηδός θα παίξει για τελευταία φορά στην κανονική διάρκεια, αφού την επόμενη αγωνιστική έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και θα αγωνιστεί κατά της Ξάνθης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: