Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Προειδοποιεί ο Βενγκέρ για τα φάρμακα!!!

Per-Mertesacker-of-Arsenal-during-a-training-session-3267992
Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως οι συχνοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών του ίσως οφείλονται στις φαρμακευτικές αγωγές που παίρνουν χωρίς να το γνωρίζει ο σύλλογος.
Μάλιστα, ο Γάλλος έφερε σαν παράδειγμα την απώλεια μαλλιών τονίζοντας πως μπορεί να προκαλέσει απώλεια σε άλλο σημείο του σώματος, ενώ ανέφερε πως μερικοί ποδοσφαιριστές του έχουν πρόβληματα στην καθημερινή ζωή τους.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Κάποιοι από αυτοί έχουν να κάνουν με αγωγή που παίρνουν οι παίκτες και εσύ δεν ξέρεις για αυτό. Μετά συνειδητοποιείς ότι πήραν αυτή την αγωγή και δεν είναι συνετό. Για παράδειγμα, αν χάνεις μαλλιά και πάρεις κάτι για να μεγαλώσουν τα μαλλιά σου, μπορεί να μην είναι καλό για το υπόλοιπο σώμα σου.
Τα φάρμακα ωθούν ένα μέρος του σώματος και μερικές φορές μπορεί να είναι επιζήμιο για ένα άλλο μέρος στου σώματος.
Περιβάλλομαι από ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση τους, γιατί έχουν ένα άλλο πρόβλημα στην ζωή τους και δεν είναι πάντα καλό πράγμα αυτό.
Το ήπαρ δεν λειτουργεί τόσο καλά, οι τοξίνες δεν φεύγουν από το σώμα τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε και αυτό κάνει τον παίκτη να κουράζεται. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και πρέπει να αναλύσεις βαθιά γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: