Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πορνο-σταρ πανηγύρισε με… 12 ώρες σεξ!! (pics)

Επιτέλους μια γυναίκα που τηρεί τις υποσχέσεις της! Όπως είχε δεσμευτεί σε περίπτωση νίκης, πορνο-σταρ της Χιλής έκανε (κυριολεκτικά) «και γ…ω τους πανηγυρισμούς» προσφέροντας 12 ώρες σεξ σε οπαδούς!

Πορνο-σταρ πανηγύρισε με… 12 ώρες σεξ! (pics)
Η Χιλή καρδιοχτύπησε μέχρι να λυγίσει την Αυστραλία. Κι οι φίλαθλοί της το ίδιο.

Δεκάδες απ’ αυτούς, ωστόσο, είχαν ένα άγχος παραπάνω. Διότι ήξεραν πως -σε περίπτωση νίκης- δεν θα έβλεπαν μονάχα χαρά στο γήπεδο. Αλλά και χαρά… στα σκέλια τους!

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω τις κλασικές δεσμεύσεις του τύπου «αν πάρουμε το Μουντιάλ, θα κάνω στριπτίζ», μια πορνο-σταρ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν περιορίστηκε σε τέτοια ημίμετρα. Υποσχέθηκε ξεκάθαρα (στους 20.000 followers που έχει στο twitter) ότι σε περίπτωση νίκης της Χιλής, θα πανηγύριζε με 12 ώρες σεξ μαζί τους!

«Αν η Χιλή νικήσει, ετοιμάστε τα προφυλακτικά. Μόνο για δυνατούς. Αν επικρατήσει η ομάδα μας, θα γιορτάσω με ένα μαραθώνιο σεξ στη Βίλα Ντελ Μαρ», έγραψε με… περίσσιο θάρρος. Και δεν δίστασε να σημειώσει παράλληλα και το κινητό της τηλέφωνο!

Μόλις τελείωσε λοιπόν το παιχνίδι -όπου η Χιλή σκόραρε τρεις φορές- η Μάρλεν άρχισε να δέχεται ξαναμμένους followers που ήθελαν κι εκείνοι να σκοράρουν. Κι επειδή δεν ήθελε κανείς ν’ αμφισβητήσει το αν τηρεί τις υποσχέσεις της, δημοσίευσε και… αποδεικτικό υλικό στο twitter. Μαζί με το εξής μήνυμα (που πιθανότατα συνοδευόταν από τσιγάρο):

«Χαλαρώνοντας μετά από 12 ώρες απόλαυση. Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν ένας φοβερός πανηγυρισμός»

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: